- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- One mobilszolgáltatások
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
papelado
aktív tag
Ez nem kis merítés ,Sehol senki nem jelzett még problémát.Linkeld már csak innen a több tízezres fórumról hány embernek volt gyorstöltésből fakadó akku probléma?
Fogadd el vagy ne engem különösebben nem izgat.A tények magukért beszélnek az emberek 99.9% nak megfelel arra a 2 évre míg átlagosan használja a készülékét .
A 0.1 meg mindig mint te szkeptikus kákán csomót kereső lesz
A legújabb fejlesztésről meg hogyan lenne bármi is ?
Én megbízok amúgy ebben is hiszen már a supercharger + a 4000akksi is fényévekkel jobb mint bármi amit eddig használtam...(Talán az oppo find 7 vooc volt még hasonló döbbenet)megjegyzem akinek eladtam mai napig használja vooc-al töltve és 3 év után is még 87 % az akku állapota...)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged