- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
balaaazs
senior tag
válasz
turbulencia8 #9 üzenetére
De az fektetve akkora volt mint egy normál BB billenytűzet
bwoay: hát ez sajna jogos, akkor elengedem ezt az "álmot"
-
Jöhet. Valami erős hardverrel szerelt,jó kamerával,nagy akkuval...venném is.
-
icezozo
addikt
K2
-
bwoay
nagyúr
válasz
turbulencia8 #9 üzenetére
nem állítottam semmit, ami ellenkezne ezzel
-
turbulencia8
őstag
Amugy szerintem ez csak egy KeyOne frissites lesz (K1+ vagy K1s), ami sokaknak hasznos, foleg ha a sima K1 arat lentebb nyomja.
#2 NeDeRo: megjegyzem ehhez a 3:2-es fullHD felbontashoz boven jo a jelenlegi 625 snapi is: dobbenetesen jo vele a K1 uzemideje.
-
bwoay
nagyúr
végül csak azt akartam mondani, hogy szerintem attól, hogy elfektetik a billentyűzetet, nem lesz jobb, mint a mostani. meg eszembe jutott, hogy korábban BB fronton azért sem volt igény erre, mert a kijelző alapból fektetett volt a BB-ken, tehát szövegbevitelre minden szempontból optimális volt a készülék. aztán BB10-nél jött a négyzet alakú kijelző, amit hiába forgat az ember, nem lesz szélesebb
tök igazad van amúgy, a fizikai billentyűzet eleve rétegigény, viszont a landscape keyboard egy rétegigény a rétegigényen belül, ráadásul aki régi BB-s, az pont ragaszkodik a szokványos billentyűzethez, mert hosszú évek rutinjával használják, tehát ők kb ki is esnek innen. -
balaaazs
senior tag
az jogos, hogy erre fejlesztett a BB nagyon sokat és vitte tökélyre, ilyen téren megértem a portrait mód szükségességét. de aki BB-t vesz fizikai billentyűzettel, az sztem nem sms-messenger-fb-instára veszi. oké, hogy rétegigény a hosszabb szöveg bevitele, de a fizikai billentyűzetes telefon önmagában az
-
bwoay
nagyúr
ez a kérdés állandóan felmerül, mert a többség megfeledkezik arról, hogy a signature Blackberry keyboard az portrait és nem landscape. évtizedek alatt sikerült kifejleszteniük az a billentyűzetet, ami a lehető legkisebb méret mellett a leghatékonyabban használható, ennek része az is, hogy a gombok közötti távolság a lehető legkisebb. értem, hogy sokan örülnének egy landscape keyboardnak, többek között én is, volt Milestone-om is, azon imádtam, de ha valaki legyárt egy ilyet, az szerintem biztosan nem a TCL lesz. még az utólag csatolható billentyűzetek is az állított elrendezést használják, ld. Samsung, ugyanis (szerintem) a manapság jellemző szövegbevitelnél magasabb annak a prioritása, hogy a user lássa az adott képet, amihez kommentel, vagy egy párbeszéd előzményeiből minél többet lásson, erre meg jobban megfelel az állított mód. hosszabb szöveg bevitele már rétegigény
és akkor azt még nem is említettem, hogy pl egy motorola milestone vizszintes felbontását a mai készülékek már függőlegesen is tudják, tehát nem kell elfordítani a készüléket ahhoz, hogy ugyanannyi karaktert jó minőségben meg tudjon jeleníteni.
-
Mercel
senior tag
Amióta BlackBerrym van teljes érintőkijelzős változatokat használok, bár a Classic és a KeyOne is nagyon tetszik, de szerintem a BlackBerry nem kizárólag a fizikai billentyűzet miatt BlackBerry.
Nekem az jobban fáj, hogy a Z30 óta nem tettek le (szinte) hibátlan készüléket az asztalra.
Az még jobban, hogy a BlackBerry-s jóságok közül csak nagyon keveset mentettek át a módosított Android platformra.
Ezzel együtt is BlackBerrym lesz a továbbiakban is mert az legalább nem egy istenverte átjáróház legalábbis a többi androidos készülékhez képest. -
NeDeRo
csendes tag
Sajnos a "felsőkategoriás" árazástól ez a készülék sem tud majd megszabadulni. Számomra túl sok egy Snap. 6xx processzor hajtotta készülékért az ár (pl. KeyOne), DE egy jól müködő Blackberry készülékért kifizetném HA a következő szpecifikációval jönne: 64GB/4GB vagy 128GB/4-6GB, dual sim, 4000 akkumulátor, 64 gb eseteben megoldhatnák akár ay LG G3 esetében hogy bővithető legyen.
-
pengwin
addikt
A
BlackBerry-nekTCL-nek el kéne már végre döntenie, hogy milyen márkát akar csinálni.Van elég márkájuk, simán szegmentálhatnák köztük a piacot. Szerintem pl. BB-t nem szabadna QWERTY nélkül kiadni a felső és csúcskategórián kívül. Na meg kéne belőle olcsóbb, jobb ár-érték arányú, és landscape slider modell is. A sima érintőkijelzős modelleknek pedig valami Samsung Note-féle ceruzás megoldás is mehetne. Legyen a márka identitása a profizmus, a produktivitás.
Sima érintőkijelzős konzumer márkának meg ott van az Alcatel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eddig két fantázianév merült fel, volt rá esély, hogy a szokásos elterelő hadművelet folyik, de úgy tűnik, mégis két külön eszközről van szó.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest