- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
turbulencia8 #9 üzenetére
nem állítottam semmit, ami ellenkezne ezzel
-
bwoay
nagyúr
végül csak azt akartam mondani, hogy szerintem attól, hogy elfektetik a billentyűzetet, nem lesz jobb, mint a mostani. meg eszembe jutott, hogy korábban BB fronton azért sem volt igény erre, mert a kijelző alapból fektetett volt a BB-ken, tehát szövegbevitelre minden szempontból optimális volt a készülék. aztán BB10-nél jött a négyzet alakú kijelző, amit hiába forgat az ember, nem lesz szélesebb
tök igazad van amúgy, a fizikai billentyűzet eleve rétegigény, viszont a landscape keyboard egy rétegigény a rétegigényen belül, ráadásul aki régi BB-s, az pont ragaszkodik a szokványos billentyűzethez, mert hosszú évek rutinjával használják, tehát ők kb ki is esnek innen. -
bwoay
nagyúr
ez a kérdés állandóan felmerül, mert a többség megfeledkezik arról, hogy a signature Blackberry keyboard az portrait és nem landscape. évtizedek alatt sikerült kifejleszteniük az a billentyűzetet, ami a lehető legkisebb méret mellett a leghatékonyabban használható, ennek része az is, hogy a gombok közötti távolság a lehető legkisebb. értem, hogy sokan örülnének egy landscape keyboardnak, többek között én is, volt Milestone-om is, azon imádtam, de ha valaki legyárt egy ilyet, az szerintem biztosan nem a TCL lesz. még az utólag csatolható billentyűzetek is az állított elrendezést használják, ld. Samsung, ugyanis (szerintem) a manapság jellemző szövegbevitelnél magasabb annak a prioritása, hogy a user lássa az adott képet, amihez kommentel, vagy egy párbeszéd előzményeiből minél többet lásson, erre meg jobban megfelel az állított mód. hosszabb szöveg bevitele már rétegigény
és akkor azt még nem is említettem, hogy pl egy motorola milestone vizszintes felbontását a mai készülékek már függőlegesen is tudják, tehát nem kell elfordítani a készüléket ahhoz, hogy ugyanannyi karaktert jó minőségben meg tudjon jeleníteni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eddig két fantázianév merült fel, volt rá esély, hogy a szokásos elterelő hadművelet folyik, de úgy tűnik, mégis két külön eszközről van szó.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest