- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
válasz
Viktor77 #1553 üzenetére
Erre találták ki a fan stoppos kártyákat, kissebb stressz éri a gpu-t.
Az RX480-asoknál pl. azért vadászták a samsung memóriás kártyákat mert a memória időzítésén lehetett szűkíteni a jobb teljesítmény érdekében és amelyik engedte ott az órajelet is emelték. Nem hiszem hogy ez jó hatással van az élettartamra.
A saját kártyámmal 3 napot bányásztam, az eth bányászata közben viszonylag hűvös volt 65-67fok között ingázott a nitro+ oc, viszont a ravencoinnál olyan hőt termelt hogy félórát sem járattam. Valamennyire mindenkinek igaza van, viszont senki sem tartott gyertyát az eladó rigjei mellett hogy lássa milyen körülmények között mentek a kártyák volt e megfelelő szellőzés. Lehet ti bevállaljátok én nem, lehet 100-ból 1-2-3 kártya hibásodik meg, de én kerülöm inkább ezeket, mindenkinek megvan a saját meggyőződése, tapasztalata, nekem is, de nem fogom ráerőltetni a másikra, és nem török pálcát felette mert másképp gondolja. -
lowzor
veterán
válasz
Viktor77 #1553 üzenetére
Ráadásul az ETH-t viszonylag baráti fogyasztással lehet bányászni, mert csak a memóriának ad masszív terhelést, a GPU kb malmozik. Én is ezerszer inkább egy hűvösen, végig azonos hőmérsékleten hajtott bányászkártyát vennék, mint egy napi 3-4 órában játékra használtat, ami folyamatosan kapta a hőfok ingadozásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest