Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Havi előfizetéses csomagot kínál az Apple kreatív munkákhoz
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Nyilván az is volt a cél, hogy valamilyen szinten a Kotor nyomdokán járjanak.
A Kotor kicsit jobban bejött nekem. Abban több volt a csapattagok közti interakció.
És nem voltak UNC-s mellékküldik, amelyek között elvesznek a tartalmas részek...
Helyette a mellékküldik sokkal változatosabbak voltak.Ahogy a #4-ben is mondtam ezt jól ellensúlyozné még 2-3 DLC.
Pl mit nem adnék, ha a Naprendszerben nem csak a Holdra lehetne leszállni, hanem mondjuk a Marsra vagy ne adj isten a Földre... Nagyon csalódott voltam, mikor megnyílt a Naprendszer, és csak a Hold volt landolható, és az is tök kihalt...
-
Peat;)
veterán
Nálam olyan érzéseket váltott ki mint a kotor, szerintem nagyon hasonló is, csak a mai követelményeknek megfelelően.
-
clayman
aktív tag
Egyet kell értenem. Ez tipikusan nem az a játék, amit elindítasz és lövöldözöl 18 percet pihenés/levezetésképp. Ez az elmélyedős fajta, nekem mindenesetre nagyon bejött, az elején több órát időztem a Citadel-en, magamba szívva e csodálatosan megalkotott világ minden porcikáját!
Utána nagyon is akciódús lesz, de az elején is egy pici akció, utána presidium, hogy megtudd, mi vesz körül, sztem marha jól ki van találva.
-
Xmodule
őstag
Életem egyik legjobb játéka. Nagyon várom már a folytatást. Amúgy tényleg olyan, mint egy film.
-
fpeter07
veterán
Én kipróbáltam, de nem az én gamem... sok a duma kevés az eksön
-
Béka86
csendes tag
Jaja! A főszálat nagyon igényesen kidolgozták, nem mondom hogy a fordulatok nagyon meglepőek, de izgalmas volt vele játszani.
Az egyetlen bajom a mellékküldetések változatlansága. Rengeteg bolygó van, de leszálltok, megtalálod a támaszpontot, szitává lövöd az ellent és kész.
De így is az elmúlt pár év egyik legjobbjának tartom. -
Csorbi
addikt
Soha egy játék sem kötött le ennyire, mint ez, pedig rég nem vagyok már tizenéves

Mindenkinek ajánlom aki nem próbálta még, felér egy jó filmmel! -
L3zl13
nagyúr
Hmmm. Nálunk meg most akciósan 5990...
Gondoltam rá, hogy megvegyem, de lehet, hogy érdemes még várni egy kicsit. Bár nem tudom Mo-n elérhető lesz-e ez a kiadás, illetve hogy azt is akarják-e magyarítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPhone topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- Steam topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 Slim lemezes 2027 szeptemberig garancia!
- ÚJ! BONTATLAN! SAMSUNG Q800F 5.1.2 csatornás, hangprojektor/soundbar.
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest