- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordEVO
tag
Azt én értem hogy gyengébb az xbox GPU-ja sokkal mint a 4850 csak mivel xbox-ban fix hardver van ezért úgy rátudják optimalizálni hogy a mai GPU-kkal felveszi a versenyt ha kicsit le is van maradva : ) Vagyis a 4850-ennek a fejlesztők kb az 50%-át használják ki de lehet még sokat is mondtam..
Meg egy kis tájékoztató hogy ne éljél tévhitben nézd meg mennyi játékon van 4x vagy 2x AA [link]
-
fpeter07
veterán
Nem mondanám hogy szebb, inkább más.
-
Viktor77
titán
Pár hsz-t töröltem warez miatt. Nem hiszem el, hogy (állítólag) értelmes emberek nem képesek felfogni, hogy nincs warez!
Ajánlom a játék topicjának a címét elolvasásra. Ide is érvényes. -
-kdM-
senior tag
-
smkb
őstag
Oszt mér rohanjonkonzolt venni? Boxon tuti nem igazán lehet szebb, mint az első,mert annyit bír a vas. Sajnos messze van a x360 grafikus képessége a D1Rect HD4850-étől de még egy HD4670-étől is. Arról nem is beszélve, hogy konzolon esélyed sincs AA-ra, mert a gyenge GPU miatt nem is használják a fejlesztők, arról nem is beszélve hogy a konzolos 1280*720-at ne hasonlítsuk az 1920*1200-hoz
kevesebb mint fele felbontás. Az meg tudott hogy egyik konzolon sem fut semmi fullhdban, csak a 720p (sőt már lejjebb is mehetnek xboxnál az ms engedélye alapján)-ben elkészült 2d képet skálázza fel. Tehát azzl, hogy konzolt venne, csak csúnyább játékot kapna mint most a HD4850-ével PC-n. Már előző rész is fel lett javítva a PC-k szintjére a konzolos verzióból.
-
Xirtam
veterán
Hmm sztem a 2. kép hülyeség összahonlítási alap!
SPOILER
úgyebár a történet elején szétlövik az SR1-et és SR2-t kapsz utána ami egyértelmű h csicsásabb!
De a fényeken tényleg látszik, h a BioWare picit belepiszkált!
-
JoolsNOS
veterán
Hát ha nem írják oda melyik melyik akkor nem találom ki.
-
Semmi különbség. Xboxon is pont ugyanolyan.
-
fiATHaLON
őstag
Semmi...Félreértés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest