Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
Infiltratorral vittem vegig en is onnantol hogy megszerzed a widow-ot mar csak az armor piercing ammo skill kell es mindenki egy fejloves a vegen (Harbringer is igaz hozza, cloak is kell) es ammo gondod sincsen mivel eleg hatekonyan tudsz olni csak haladni is kell.
En ugy raktam ossze hogy assassin cloak + armor piercing ammo 3-ason + agent operative + visor (10% headshot-ra), az alap ammotype-okra nem is kell nagyon rakni talan a coldot 3ig elviszed a huskok miatt, mesterseges elleneket boven lefoglalja az ai hack.
Egyszoval a sniper nagyon is hasznalhato fegyver, sot mar mar konnyuve teszi, insanityn is csak azert vereztem el eddig masodik nekifutasra, mert nem figyeltem hogy az upgrade-jeidet nem hozod at csak a fegyvereket meg a skill pontokokat
Meg legalabb az insanity rakenyszerit hogy hasznald a csapattagok kepessegeit, igy egy kicsit gondolkozni is kell, hova masszon a bot es neha mar a jatekot is megallitod. -
nuke7
veterán
DA : O-t is játszom, nem azt vártam a ME2-től

jahrn:nem teljesen, de azért az is kell. számomra az ME1 volt tökéletes "ötvözet"
azzal egyébként nincs bajom, hogy csak headshot-ot kell csinálni (első küldetés után megvolt a headshot achievment) csak azzal, hogy elfogy a lőszer... és akkor amikor kéne az assault rifle vagy a sniper, van helyette pisztoly, meg shotgun. kifejezetten idegesítő, és ha elhasználták a csapattársaid a képességeiket az előbb akkor tudsz várni egy fal mögött amíg rakétavetőznek, hogy újratöltődjön... szerintem nem a legjobb megoldás ez. (fegyveradatok túl nagy kérés lenne?
)
egyszóval nem rossz játék a ME2 - különben nem is játszanék vele - de én valami mást vártam.
remélem nem csak én, hanem a bioware hivatalos feedback forumán is vannak ilyen emberek, ahhoz még nem vettem a fáradtságot, hogy mindezt kifejtsem nekik angolul is
az ammo power-ek meg szintén nem tetszenek, de azt nem mondom hibának, mert nyilván egyszerűbb így, és egy kis előnyt talán kap a soldier vele... -
Vistaboy
veterán
Nem tudom, én nem találkoztam vele, mondjuk a tesztelésre kapott verzióval nem tudtam DLC-ket letölteni, úgyhogy majd ha megjön a Collector's Edition-öm, akkor úgyis új játékot kezdek, és utánanézek ennek a dolognak.

GAbre: A Spoiler-es részben le van írva, hogy én hogyan jártam, szerintem hasonlóra számíthatsz te is. A képességek nem maradnak meg, csak a jellemed. Az meg, hogy hányas szinten fejezed be a játékot, elméletileg arra hat ki, hogy mennyi bónuszt kapsz a második rész elején. De én pl. 57-es szintű voltam, és mégis 45-ösnek írt. Úgyhogy passzolok.
ollie: Rajta vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg legalabb az insanity rakenyszerit hogy hasznald a csapattagok kepessegeit, igy egy kicsit gondolkozni is kell, hova masszon a bot es neha mar a jatekot is megallitod.