Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
válasz
Vistaboy
üzenetére
Csapnivalo mert mas ( magyarok is ) oldalak meg tudtak oldani spoiler nelkul, es konkretan nem az elso reszre gondolok ( senki nem beszelt rola ).
Mivel van viszonyitasi alap viszonyitok is, nem blikket meg gyoziket kene felhozni gyermeteg modon ahogy hanem venni a kritikat (RPG sztorijarol annyit irunk ami a hivatalos oldalon van, oldalakat csak magarol a jatekmenetrol es a pofonegyszeru rendszerrol is lehet irni)
Annak idejen amikor meg vettem nyomtatott anyagot videojatekokrol ugy irtak egy rpgrol tesztet hogy irtak ket harom oldalt a jatekrol magarol a tortenetnek meg szenteltek egy kemeny bekezdest, es ket harom szam mulva kovetkezett egy vegigjatszas, elakados emberkeknek ( igaz ekkor az internet meg 56k-n hasitott ) nem tudom mostanaban hogy megy de a cikked akar tetszik akar nagyon sok poent ello, ( a geth-es bakirol nem is beszelve, nameg a galaxisok kozotti utazasok, stb)
Nem bantani akarlak, csak egyszeruen elkapkodott az egesz cikk.
Es mielott azt hinned azert irtam ezt az egeszet mert haragszom rad amiert ellottel par poent azutan olvastam el a cikket miutan vegigtoltam a jatekot.
Es vegezetul ne azzal gyere hogy csinaljak jobbat hanem ha mar irsz viseld a kritikat.
-
Misály
addikt
válasz
Vistaboy
üzenetére
1. Erdekes modon mindenhol tudtak olyan tesztet irni ami nincs tele spoilerrel
2. Ha mar spoilerezel akkor ne wikire epitkezz ( mintha nem is tesztelted volna a jatekot ennyi erovel eleg lett volna 2 ora jatek a tobbit majd wikirol)
3. Csapnivalo az egesz iras, tele baromsagokkal (azert irom hogy baromsag mert ennyiszer nem lehet tevedni) , felreforditasokkal.En megertem a lelkesedest de kicsit korultekintobb is lehetnel ha mar irsz, sajnos az online sajto tele van ilyenekkel es pont az egyik szimpatikus online medium egyik olyan szekciojat (RPG) vezeti egy olyan akinek valljuk be egyelore van meg mit tanulnia.
Es megegyszer wiki alapjan ne irjunk mar cikket. Foleg ne olyat ami elveszi a jatekosok/leendo jatekosok kedvet az olvasastol.
Az mar csak megint mellekes hogy wiki-t olvasni egy ilyen jatek alatt eredendo bun, maximum akkor erdemes ha mar vegigvitted es nincs kedved megegyszer nekiesni de erdekel par dolog.
U.I.: A baromsag kulturalt szo ha ekkora merteku hibarol van szo.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Vistaboy
üzenetére
Láttam a message-t, de nem értettem, hogy mégis hogy lehet eltüntetni a sebhelyeket. Elmondanád, léci?
becoe: Mivel 29-én jelenik meg itthon, legközelebb 2 nap múlva fogsz választ kapni
Szerk.: Egy kis érdekesség. Mark Vanderloo.

-
-
WonderCSabo
félisten
Zsííír! Megpróbálok nagyon paragon lenni, és az jó lesz. Egyébként végre sikerült ezt a Mirandát is meggyőzni. Legalábbis már mutat hajlandóságot.

SPOILER!
Egyébként amikor kényszerűen végigjátszottam, én is felrobbantottam az egész hóbelevancot, meg elküldtem a fenébe az Illusive Mant. De ahogy látom, csöbörből vödörbe helyzet, mert Harbinger hívta a rohadt sok Reapert. Szted mik Illusive Man szemében azok a fények? Állandóan egy ilyen monitort néz? Vagy robot? -
WonderCSabo
félisten
Nem hittem volna, hogy már a reaper hajó a végső csata, attem, hogy csak az Omega-4 Relay lesz az. Na mindegy, olyan 2-3 órát kell újrajátszanom, hogy meglegyen.
SPOILER!!!
Mi a tipped, hogy senki ne haljon meg a végén? Gondolom az alap, hogy mindenki küldijét meg kell csinálni. Plusz ezt a hülye Mirandát fűzöm állandóan, de legtöbbször csak annyit mond, hogy sok a dolga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Epic Games
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor jobban odafigyelek!