- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klemice
senior tag
válasz
marcus.fenix #117 üzenetére
ja, hogy márkaháború, nem akartam bocs, de tényleg most márkán kívül is csak a csiliviri játék a lényeg, az hogy adott egy 10-12 órás kínlódó játékmenet az sajnos nem számít, de nembaj a mass effect 2 nem lesz ilyen
-
castiel
aktív tag
válasz
marcus.fenix #21 üzenetére
úr isten, a valóságot egy játékhoz hogy lehet hasonlítani? Ez már nagyon durva kockaság ha szted a játék szebb mint a valóság :S
Sztem egy játéknak nem az a lényege hogy jól nézzen ki, hanem hogy élvezetes legyen.. pl Mafia, counter-strike, red alert 2 stb. egyik sem valóság hú de nem is kell annak lennie...
akinek már jobban tetszik egy játék mint a valóság, az ássa el magát.. -
Ateszzero
őstag
válasz
marcus.fenix #103 üzenetére
Mii?
4850-es már 25000?
Én is találkoztam már UT3-as játékkal ami nem gyenge gépigényű volt(plROTA), de a kártyámtól nem ezt várom 1280as felbontáson.Athomi
em azt írtam hogy minden fullon ment, hanem majdnem minden fullon.
marcus.fenix:Ha a 4850 alsóközép kategória, akkor az én kártyám mi?Amikor megvettem még ő volt az alsóközépkategória.Szegény kártyám.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
marcus.fenix #103 üzenetére
Csak hogy értsd mire írom:
Anno amikor még elég hülye voltam hogy ilyeneket csináljak, és nagyon vártam az Oblivion-t, nagyon szerettem volna maximum látvány mellett játszani vele. 1280*1024-ben akartam játszani, és akkoriban nem ment HDR mellett az AA, tehát az is ki volt lőve. Vettem 90000.- forintért egy vadonatúj 7800GT-t, és azt hittem hogy én vagyok a királyfi.
Aztán oda jutottam, hogy a játéknál itt is, ott is kompromisszumokat kellett kötni...Megszoktuk a jót, ez van. A 4850 alsóközép kategória, szóval becsülendő hogy ilyen minőségben lehet vele játszani.
-
Dare2Live
félisten
válasz
marcus.fenix #90 üzenetére
sztem is az FC2 szimplán pocsék volt játékéményre (1ht játszottam aztán delete) ellenben a Crysist és a Crysis Warheadet is nagyon élveztem. A tankcsatát 2* végignyomtam a vonatról írtunk részt kb 5* a Warhead magyar szinkron poénok meg nagyon ütöttek....
ME2, MW2ről vhogy a HL2 szinvonalat juttatja eszembe, ami nagyon jó voltjó 5éve. (inkább 6) De mostanra, hogy sok helyen messze ratyibb mint az 5-6éves motor na ez azért vicc.
-
glutamin
őstag
válasz
marcus.fenix #4 üzenetére
Teljesen egyetértek. Elsősorban nem a grafikán kellene javítani manapság már.
-
Dare2Live
félisten
válasz
marcus.fenix #70 üzenetére
"De mégis mit lehet még kitalálni? A füst már gomolyog, a fény effektek is elég jók, az árnyékok dinamikusak, eljön lassan az idő amikor a játékélményt látványelemekkel nem lehet már tovább fokozni."
Na ne viccelődjünk már, hogy ne a ME2 kritizáljam nézzünk egy népszerű MW2öt. A füst ultragagyi, a víz ultragagyi, a .... ultragagyi szinvonal. Tessék megnézni milyen az oceán helikopterről lenézve....
Ezt bírja a konzol és ezért ez jön PCre is. Egy port. Az egy megmentő a Crysis2 nél is kemény a félelmem, hogy konzol portot kapunk azaz az első rész alázni fogja grafikailag a 2öt.
Másik oldala az egésznek, a minek ide 5850 meg köv gen? -
Dare2Live
félisten
válasz
hát sztem tömve a piac ocsmány grafkikás játékokkal, gyakorlatilag nincs a piacon játék ami megközelítené a crysis de még az FC2 szintjét és ezek se mai csirkék.... itt az új mass effect, videok alapján ugyanolyan gagyi grafikával jön mint az első rész.
Jövő se fényes minden a konzol szint HWre készül max kapunk kis +csicsát.... minek ide 5850....? -
athomi
veterán
válasz
marcus.fenix #61 üzenetére
Rosszul tettem fel a kérdést, bocsi. Azt szerettem volna kérni, hogy mutass egy játékot, ami a realizmus megtestesítője. Mert az idézett mondatból nekem az jön, hogy volt ilyen is.
-
athomi
veterán
válasz
"A realizmuson már rég túl vagyunk."
Akkor most mutass egy olyat, ahol még nem vagyunk túl a realizmuson!
Azért ekkora hülyeséget rég olvastam. -
Narxis
nagyúr
válasz
marcus.fenix #31 üzenetére
Ne igyál annyit vagy ne szívj annyi mókás cigit. Irtózatosan nagy hülyeségeket írsz.
-
Ari18
őstag
válasz
Hogy jött ide a Mass Effect 2? ( tudom a cikk erről szól, de mi nem róla beszélünk )
Csak ismételni tudom magam. Miért lenne szebb pl a Far Cry 2 vagy Crysis, mint a valóság? azért mert színesebb? csillog benne össze-vissza minden? na az aztán nagyon valóságos. Még az Unigine Heaven Benchmark sincsen közel a valósághoz. Lenne még hova fejlődni, bőven... -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
marcus.fenix #31 üzenetére
De legalább most jó támadási alap lesz a helyesírásom hiánya...
-
LackoMester
addikt
válasz
no comment
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Ezt most ugye nem mondod komolyan? A ME2-ben is elég messze állnak az ember lemodellezésétől. Nagyon szép, nagyon jó, de nagyon messze van a reálistól. Főleg a tesmozgások, és a mimika...
-
Ari18
őstag
válasz
marcus.fenix #9 üzenetére
Mit cáfoljak meg? Valótlant állítasz. Azért, mert televágják HDR-el, meg erősen túl van színezve attól még nem lesz közel sem olyan, mint a valóság. maximum színesebb, de az nem szebb.
szerk.: ahogy olvasom nem csak én akadtam ki a hszd-on.
-
LackoMester
addikt
válasz
ha neked a csillogás szebb..akkor legyen,már bocs(egyébként, nemigen hasonlitható a 2 dolog,a rally közv.meg DX11-es gamet játszól)....nálam ez csak jól néz ki(Dirt2)-esetleg
OFF -
HaaS
addikt
válasz
marcus.fenix #11 üzenetére
!
-
Silentfrog
veterán
válasz
Sok játékban van szép erdős rész,meg tengerpart.
Ha megkérdezik mi különbözteti meg a játékban lévő tengerpartot,vizet az eredetitől nem tudnám megmondani,egyszerüen látszik,hogy nem valoság,mégha nagyon szépen van is megcsinálva.
Én például nagyon szeretem,ha egy játék szép szines,az sem baj ha tulzottan is,,pedig a valoság közel sem annyira kontrasztos.
Talán ezért is tetszik az Avatar nevü játék szinvilága... -
LackoMester
addikt
válasz
hmmm....nem kell túlozni...a Dirt 2 DX 11-ben,hát egész szép csillog-villog...de azért egy élö rally közvetítés nyomába sem érhet....
-
Ari18
őstag
válasz
"A realizmuson már rég túl vagyunk. Ha visszaézel egy Dirt 2 pályát, és összehasonlítod egy tévés rallyközvetítéssel, akkor rájössz hogy a valóságnál sokkal szebb, színesebb, látványosabb"
Remélem ezt a mondatot te sem gondoltad komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged