- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
zombinyul #39 üzenetére
Annyit tudok róla, hogy a fényképezője jobb, mint a Z3 compactnak
Habár a LED villanót arrébb rakták, mert a Z1 compactnál a króm takaró izét bevilágíthatta bizonyos körülmények között és elrontotta a képet
Viszont állítólag még így is jobb képeket csinált. Felbontás ugyanaz, akksi picit kisebb, kijelző méret picit kisebb, de 40%-ak olcsóbb, és használtan is lehet már találni. Z3 compact használtan kb. nincs vagy brutálisan túl van árazva.
Amúgy meg szerintem az összes telefon fos úgy általánosságban. Mindegyiknek akármikor kijöhet akármilyen hibája. Inkább az arányok számítanak. Például S3-am van és beleolvastam a topicba. Te Atya Úr Isten/Buddha/Jehova/Krisna/Allah annyi szériahibája van, hogy csodálkozom az enyém tökéletességén. Kijelző ragasztási hiba, pixelbeégés stb.
Ilyenkor csak azt szoktam megnézni, hogy az adott telefonhoz tartozó topicban hány bejegyzés van. Ha túl sok, az picit aggasztó. 10-20k még azt mondom oké. Ennél 100k híján a milliónál járunk
Szóval egy csúcstelóért ezek alapján max 20k-t volna pofám elkérni, mint gyártó.
Amúgy volt Sonym is..ott meg gányolni kellett a rommal, mert a gyárival túlmelegedett és amiatt önálló életre kelt a kijelző (Xperia Mini). -
SirRasor
addikt
válasz
fornettisuti #33 üzenetére
Ismerős nincs, akinek ténylegesen volna, DE a PH!-s teszt alapján teljesen jó telefonnak tűnik. Mi a gond vele?
EDIT: P6s specifikációi pont azonosak. Csak szoftveresen van ráncfelvarrás? Az annyira nem izgat, ha a gyári rom fos; majd rakok rá valami használható bloatware menteset. -
SirRasor
addikt
Kössz, de mint írtam: "5" alatt"
Egyedül az s3 és s3 neo teljesül (s3 tökéletes is lenne), de sajnos az meg pont nem tetszik neki
Ja azt elfelejtettem írni, hogy csakis Android játszikde az i5 i5s nem is amiatt esik ki, hanem az ára..max használtan.
A P6 P7 igaz picit nagy, de jó tipp; thx!
-
SirRasor
addikt
válasz
gyurkikrisz #8 üzenetére
4" alatt minden rossz, csakis 4" a nyerő! Ja bocs, ez 3 évvel ezelőtt volt
Ja most már 5"? Mikortól lesz 6" a nyerő és minden fos ami alatta van?
Például most keresek 5" alatt akármilyen béna telefont, amiben jó kamera van. NINCS, csak a sony xperia z1/z3 compact, de brutálisan drága egy telefonhoz képest. Kijön az árából egy jó mosógép!
Na mind1, csak mondom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest