- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
nem az a kérdés hogy elindul-e, hanem hogy van-e rá hivatalos support illetőleg hogy vannak-e optimalizációk.
mondok egy meredeket, a legtöbb disztróban a default AMD64 architektúrás kernel a legrégebbi dual-core Opteronokkal kompatibilisre van fordítva, pont azért hogy elinduljon bármin amire az van ráírva hogy x86-64. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez egy jó kérdés. Kellene valami bennfentes, aki rálát, hogy mennyire szabták rá a vga drivert arra az APU-ra.
Így az alapján amit láttam eddig a mesa terén, inkább energiahatékonyság területén tudom elképzelni az optimalizálást, mert egyébként eléggé pariban van a mesa alatti fps azzal, amit (asztali hardvert nézve) Windows alatt is hoz az adott gpu. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jó oké, végül is nem csak egy Steam-be bootoló Arch Linuxról van szó, hanem itt egyéb dolgokat is csinál a rendszer, mint pl. az a immutable fájlrendszeres dolog.
Tegnap abból indultam ki, hogy ott a kernel, ott a mesa, ezek fölött a desktop és a Steam, aztán ennyi, már bootolhatna is egy AMD-s hardveren.b.: az érdekes lesz. Az nVidia meg az open dolgok nem igazán szoktak találkozni. A nyílt nVidia gpu driver se jó túl sok mindenre sajnos.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Steam OS 3.0 valójában nincs kész. Egyelőre egy hardverre működik, de sokra nehezen. A HoloISO is igazából csak AMD-s konfigon mocorog, mással nem nagyon. Szóval egy új SoC támogatásának beépítése a Valve kapacitásával számolva eltarthat eddig. A végleges, általános kiadást igazából 2024-re datálják.
-
Múlt héten jött a pletyka az Nvidia új Shieldjének kiadásáról amiben már az Ada, Orin, Blackwell vagy ( más lesz a kódneve ) lesz benne elég brutális hardverrel. Elötte hogy a Linuxra elkezdte az Nvidia kidobni a drivereit , open.
Stadia elkezdte támogatni az Nvidia hardvereket szerverszinten.
Szval szerintem az új shiled megkapja. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tekintve, hogy Linuxról van szó, mi tarthat el akár fél évig egy tök hasonló eszköz támogatásán? Néhány hetet még megérteném mint fejlesztőmérnök, de fél év?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest