- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Akkor van igazad, ha az U1-ben vannak biztonsági frissítések is. Ha nincsenek, akkor teljesen mindegy, hogy hanyadikán (melyik hónapban) telepíted fel. Vagy szerinted az U1-et majd csak április 8-án lehet telepíteni? Nem. A 8.1-es update-et is felteheted akár most is egy Windows 8-ra, pedig a 8.1 megjelenése óta elég sok frissítést kiadott a Microsoft.
Valahogy "kezelni" tudják ezt a fejlesztők. -
westlake
félisten
Mit értesz bekavarás alatt? Én egyre inkább azt hiszem, hogy az U1 nem tartalmaz előzőleg kiadott biztonsági frissítéseket, mint például egy Service Pack. Mondjuk az is furcsa lenne, ha az a 750MB csak core hegesztést tartalmazna. Szerintem nyugodtan telepíthető, mert a jövőben kiadott frissítések nem befolyásolják.
#22: Már most is meg lehet csinálni. A dism.exe sokmindenre képes. Persze az is igaz, hogy kicsit ügyeskedni kell, hogy sikerüljön. Én már U1-es telepítőt (ISO) használok.
Egyébként az integrálásnak mi köze a dátumhoz?mod: Az U1 nem most lett kész, csak most kapta meg az RTM jelzőt. Ennek fényében a címben szereplő "Máris" szó egyáltalán nem helytálló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest