- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacko84
aktív tag
Kíváncsi leszek milyen színekbe lesznek?
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
buda002
csendes tag
-
Beri
addikt
válasz Dr. Akula #97 üzenetére
Neked nincs szükséged ilyenekre, tehát mindegy.
Mért ne lenne? Csak nem egy negyven collos tévébe építve, amit magamnál kéne hordanom.Az S3 rekord eladásait nézve azt hiszem pár millióan mégis.
Tehát aki eshármat vett, az nulla centiről akarja nézni?5-6" belefér.
Akkor várjuk meg együtt a hétcollos S6-ot -
Dr. Akula
félisten
"Minden az S3 előtt csak madzagos kagyló?"
Neked nincs szükséged ilyenekre, tehát mindegy. Az S1, S2 is már a 21. századi vonalat követte, nyilván minél újabb, annál jobban."Megteheted, de senki nem fogja."
Az S3 rekord eladásait nézve azt hiszem pár millióan mégis."Egyébként szerinted mekkora a maximális kijelzőméret egy telefonnál, ami még nem GSM modulos tablet?"
5-6" belefér. Főleg hogy a kijelző növelését eléggé helyes módon, többnyire az üres sallangok csökkentésével oldják meg, így a telefon mérete nem nő annyival mint várható lenne. Az optimális az lenne ha az egész előlap (a mikrofonokat leszámítva) csak a kijelzőből állna. -
Beri
addikt
válasz Dr. Akula #95 üzenetére
Az S3 teljesen korrekt méret, egyszerűen el kell fogadni hogy már a 21. században vagyunk, egy telefon ma már nemcsak egy madzagos kagyló, hanem sokminden egyéb.
Minden az S3 előtt csak madzagos kagyló?Akinek nem kellenek ezek, az válogathat a rengeteg használt vacakból, az ő igényeit az is kielégíti.
Aki az iOS-től évek óta megszokott smoothness-t akarja, az tegra3-at vesz, vagy samsung négymagost. Ezeket meg csak XXXXXXL-es telefonban kapja meg.Akár annyiról is. De megheted. A nokiákat meg 0 cm-ről is nézheted, úgy se lesz nagyobb.
Megteheted, de senki nem fogja.Egyébként szerinted mekkora a maximális kijelzőméret egy telefonnál, ami még nem GSM modulos tablet?
-
Dr. Akula
félisten
Az S3 teljesen korrekt méret, egyszerűen el kell fogadni hogy már a 21. században vagyunk, egy telefon ma már nemcsak egy madzagos kagyló, hanem sokminden egyéb. Akinek nem kellenek ezek, az válogathat a rengeteg használt vacakból, az ő igényeit az is kielégíti.
"10" alatt az is lesz. Hiába kapsz 1080p-t, maximum nézheted három centiről a kijelzőt."
Akár annyiról is. De megheted. A nokiákat meg 0 cm-ről is nézheted, úgy se lesz nagyobb. -
Beri
addikt
válasz Dr. Akula #92 üzenetére
Elég karcsú is volt hozzá. Még az S3 is az, sokat kell görgetni ide-oda a képernyőt, mert még mindig nem sok helyen divat mobilra optimalizálni a weboldalt.
10" alatt az is lesz. Hiába kapsz 1080p-t, maximum nézheted három centiről a kijelzőt.Az S4 alig pár mm-el lesz nagyobb mint az S3, nemtom neked miért kell ehhez külön táska.
Már az S3-hoz is kell, sőt, az S2 is nagyobb egy számmal a kelleténél.Akinek nem kell a 21. század, az még mindig vihet magával pár 20-ast telefonfülkére, az nem foglal annyi helyet.
Vagy egy inast, aki hozza a tabletét, a laptopját és most már a telefonját is. -
Dr. Akula
félisten
Elég karcsú is volt hozzá. Még az S3 is az, sokat kell görgetni ide-oda a képernyőt, mert még mindig nem sok helyen divat mobilra optimalizálni a weboldalt. Az S4 alig pár mm-el lesz nagyobb mint az S3, nemtom neked miért kell ehhez külön táska. Viszont 4.8"/1280x720 helyett 5"/1920x1080 kijelzőt kapsz, amin nyilván jóval többminden elfér. Meg erősebb CPU, GPU, ami sose hátrány. Akinek nem kell a 21. század, az még mindig vihet magával pár 20-ast telefonfülkére, az nem foglal annyi helyet.
-
Dr. Akula
félisten
Ha csak telefonálgatni akarsz, arra ott az összecsukható Motorola, semmi Android, semmi extra, csak telefon. Minek akarsz újabbat venni ha másra nem használod? Ez annak való aki gps-ezni, netezni, ebookot olvasni, filmet nézni, miegymást is akar. Arra nem jó a csak elektronmikroszkóppal látható kijelző.
-
Beri
addikt
válasz fornettisuti #88 üzenetére
A note nem telefon, az tőlem lehet 40" is.
Egyébként eggyel több indok, mért ne vegyek csúcsdroidot.
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
5.5": note2 tavalyi modell (idén note 3 még nagyobb lesz)
törődj bele, nem lesz olyan, amiről beszélsz, sokág.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Beri
addikt
Én az iphone-méretűeket még átérem, de már az S2-nél is rezgett a léc. Az S3 meg rendszeresen kiesett a kezemből, bár az rá is segít, mert olyan mint egy szappan. Formára is, meg csúszósságra is.
Nekem is van két kezem, de nem mindig akarom/tudom használni mind a kettőt a telefonomra.szponzor: Mittudomén, ott egy ikon, vagy egy random alkalmazás random gombja. De elég csak simán az is, ha le akarom húzni az állapot-izét fölülről, mert már eleve a kijelző tetejét is nehezen érem el.
[ Szerkesztve ]
-
szponzor
senior tag
-
Beri
addikt
válasz Dr. Akula #81 üzenetére
Ez konkrétan egy dologra jó. Erőfitogtatásra samsungéknál. Ezért mondtam, hogy megértem a létét, de tervezzenek már egy modellt ugyanezzel a béllel olyan embereknek, akiknek nincsenek negyven centis ujjaik (tehát gyakorlatilag mindenkinek), sőt, netán szeretnék zsebrevágni a telefonjukat. Mekkora lesz a következő galaxy? 5.5"? Meddig tart majd, amíg elérünk a kisebbik galaxy tab méretéig? 3-4 generáció?
-
Beri
addikt
Mért kell ekkora telefonokat gyártani? Ha az ember csúcskategóriát akar, vegyen hátizsákot. Egy vicc az egész. Már a 4.3-at is nagynak éreztem, az S3 is túl volt már minden határon, de 5"? Oké, csináljanak ilyet is, nem érdekel, de egyszerűen az iphone-on kívül minden akkora, mint egy hólapát... Ott a galaxy mini, az csak 4", cserébe egy vicc a bele...
-
-
Rakeem
aktív tag
szonzor és azopi74:
tisztában vagyok vele mi a big.LITTLE. az a9et amolyan "hasraütés-szerű, mondjunk valamit nagyobbat mint az a15-a7 páros." lényegében csak arra akartam utalni hogy note3ba az s4 combosabb változata kerülne. tudom szakmai portálon vagyunk és annak is egy fórumában, és megkövezhető vagyok mert leírtam egy alapvetően buta dolgot. elnézést.
mindettől függetlenül és bízom abban hogy octa megy az s4be. már csak azért is mert csak abban az esetben cserélném le az s2ömet s4re. (abból meg nem kérek hogy: "jaj ne cseréld le jó az.." megvan rá az okom és kész. )
-
G4bi89
senior tag
válasz hallerlaller #73 üzenetére
Kép csak illusztráció (de oda is van írva)
Kinézetéről nem tudunk még semmit, na nem mintha sokat változna
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
hallerlaller
addikt
Hát ez ugyanúgy néz ki, mint az előző generáció.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Dr. Akula
félisten
Kell!
-
azopi74
addikt
A9 ugyanolyan brutális méretű out-of-order mag, mint az a15, csak szarabb fogyasztás/teljesítmény mutatókkal. Nagyon sokan nem értik itt a big.LITTLE koncepció lényegét. És nem lesz mobilokban 4magos a15 big.LITTLE nélkül. Egy 2+2es megoldást el tudok kepzelni az s4ben. Teljesítményben ott lenne kb mint az s3, de sokkal hosszabb üzemidővel. Az octa meg megy majd a note 3-ba, abva belefér ahhoz való aksi is. De ha a Samu meg nincs kész a 28 nano-s tömegtermelésre, az is elképzelhető, hogy nem exynos, hanem 4 magos krait lesz a nemzetközi változatban is. Akkor üzemidő nem lesz olyan jó, de teljesítményben fejlődés lesz az s3hoz képest. 2 magos krait nem valószínű, az van az amerikai s3-ban is, akkor hol lenne az előrelépés?
-
szponzor
senior tag
Ha az A7-et cserélik A9-re, akkor a fogyasztás is rosszabb lesz és semmi értelme nem lenne a big.LITTLE koncepciónak.
A Note 3-ban pletyka szerint már az Octa lesz és mivel idén is adott ki olyan változatot a Samsung S3-ból, ami megegyezik a Note2-vel, ezért szerintem most is az lesz, hogy ugyanolyan vasat raknak a telefonba vagy esetleg később kiadnak olyan változatot S4-ből, amiben ugyanolyan hardver lesz, mint a Note 3-ban. Szerintem már ebben is Octa lesz, bár az A9 magok A15-re váltása is hatalmas előrelépés erőben. -
Rakeem
aktív tag
válasz fornettisuti #66 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy a Samsungnak igen is érdemes lenne az Octa-t belerakni az s4-be.
Ha megvárják a köv gent, addigra már a konkurenciának bőven lesz kint olyan eszköze amiben hasonló teljesítményű cpu fog dolgozni, és így csak a mezőny után zárkózna fel a samu.
Ha valóban nagyot akarnak dobni és átütően akarnak pontot tenni az i-re, akkor nagyon ajánlott ekkorát lépniük. Mint ahogy annak idején az s2nél is tették. dobtak egy nagyot és így ők tudták meghatározni a piacot.
s3nál az annyira nem jött össze.
és mindezt elfogultság nélkül gondolom így.
ha ők akarnak megint diktálni akkor az elérhető max hardvert kell belepakolniuk az új záslós gépükbe.
note3-ba meg majd mehet az octa 2GHz-s a15 magokkal (esetleg nem a7 hanem a9 magokkal megspékelve)vagy csak én bízom benne hogy a samu most igazán oda tehetné magát?
-
fornettisuti
veterán
A legvaloszinubb 8mag eseteben, amit olvastam, hogy alapbol 2 mag dolgozik a rendszer feladatok ellatasaert.
4 magoskent szukseg szerint, alkalmazasok eseteben, 8 magot viszont csak a durvan hardverigenyes alklamazasok futtatasakor (nemtudom mikyen jatek lenne az) kapcsol a rendszer rasegitesnek.Felmerul a kerdes, mi hasznalna ki a 4-8 magot?
Jelenleg 2 mag eleg mindenre.Szvsz a 8 magos exynost, a kovetkezo nagy generacioba szanja a samsung, ahol ki is lehet talan aknazni az erejet, mivel jelenleg felesleges.
Marketinges e-pen.is novelesre jo csak.
S3 formaterv gyalazat, ez miatt nem is vettem!
(#57) Luck Dragon, ilyen koncepcio lenne az igazi S4-hez melto forma, be is neveznek ra.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
=Mentor=
őstag
válasz Mr.Wiking #53 üzenetére
Tényleg nem érted? Maximális parasztvakítás, de 100%-os garancia arrra, hogy a Samsung megint tarolni fog ezzel a telóval, hiszen elmondhatják, hogy mindenkinél erősebbek és jobbak. Részemről a Nokia kevésbé a hardver erősségére kihegyezett innovatív fejlesztései jobban bejönnek.
[ Szerkesztve ]
-
gaben1117
senior tag
Ide nekem de gyorsan, had sütök rajta kenyeret!
-
ESP23
senior tag
Kíváncsian várom.
Valahol azt olvastam hogy 8 magos processor lesz benne, ami magonként 1.8GHz-en pörög!
Én azért ezt egy kicsit túlzásnak tartom.
De mondjuk a Samsungnál sohasem lehet tudni. -
zs.kristof10
csendes tag
Kíváncsi vagyok hogy miket tesznek még bele???
-
Márkosz
tag
Hát mit ne mondjak, erős a cucc!
Sony Ericsson w200i-> LG Optimus GT540-> HTC Sensation-> HTC One X-> HTC One M9-> HTC U11-> Samsung Galaxy S10+
-
ViiiiktorOC
senior tag
Várós, és remélem meglépi ezt a 8 magot a kicsike!
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Scorsess
csendes tag
Kulsore kb ugyan ugy fog kinezni szerintem, mint az S3. Nekem ez van kekben, nagyon szep telefon, eloben kulonosen, nem is ertem azokat, akik emiatt nem veszik meg.
Sokan elfelejtik, hogy egy ezek mar nem csak telefonalasra valoak. Sot, en kb az esetek 10%aban hasznalom csak telefonalasra, arrol nem beszelve, hogy remelhetoleg iden kijon az Ubuntu vegleges verzioja telefonokra, onnantol kezdve egy telefont teljes erteku szamitogepkent tudsz hasznalni, ha van egy dokkolod. Ha innen nezem, akkor az uzemido nekem nem szamit, mert van USB portom otthon is, munkahelyen is, plane, ha elterjednek az indukcios toltok.
Ez a 8 magos architektura kicsit szemfenyvesztes, ahogy paran mar mondtak, 4 mag fog egyszerre futni maximum, a masik 4 standby modban van. Mondjuk ezzel csokken a fogyasztas es 8 magot nem fogsz tudni effektiven kihasznalni meg, de a marketingnek jot tesz.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Luck Dragon #57 üzenetére
valóban ráférne, mert ez a jelenlegi galaxy formavilág... de persze ez szubjektív
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Már várom ,és tetszene ha csak hasonlitanará egy picit, azt tudom hogy fake, de tetszik. és egy fém vázas kiadása is lenne, Persze ez álom marad.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Zodicus
senior tag
Jó lesz, várjuk.
-
Mr.Wiking
tag
Nem értem hogy mi a lényege ennek a 8 magnak. Még a 4 magot se lehet kihasználni, nemhogy a 8-at.
A számítógépeknek is a nagy része 2 magos, akkor telefonba minek 8 mag?
Pár év múlva már 500 magos telefonok lesznek? Vagy mi? -
Integra
titán
juice pack inclusive?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ricardo
titán
Végre lesz alapból fekete is. Bízom benne, hogy kicsit visszatérnek az S2 formavilágához, és kicsit határozottabb élekkel rendelkezik majd a készülék. Mondjuk kibékülnék azzal is, ha erre az S3 koncepcióra hasonlítana, de ez csak álom
-
Graphics
Jómunkásember
Felesleges az éves termékciklus... Persze a hype része.
Gondolom + kijelzőnövelés és e-P--isz hardver
[ Szerkesztve ]
-
Orton96
aktív tag
Szerintem azt fogják csinálni mint tavaly. Brutális hardver + nem éppen fantáziadús külső.
-
Fabianus
tag
válasz malnabokor #39 üzenetére
Szerintem meg egyáltalán ne álmodik a ....
Az okostelefonoknál egyelőre még gyorsan fejlődik a hardver terjesítménye, de én már lassulásra számítok (nem lassabb hardverekre, henem lassabb fejlődésre). Ugyanaz fog jönni mint a PC-knél, meg később a laptopoknál is. A 90-es években sokkal gyorsabban nőtt a pc-k teljesítménye mint most, ennek megfelelően sokkal hagsúlyosabb volt az értékében a processzor, alaplapi chipszet stb. Most, különösen egy laptopnál, súly, vasatagság, kijelző, billentyűzet minőség, tartósság, megbízhatóság, fogyasztás más súllyal szerepel.
Persze tudom, hogy most is szempont ez mind, de a lényeg annyi, hogy mikor egy termékkör kezd kiforrni, a teljesítménye kezdi elérni azt a szintet, mikor már inkább csak a keménymag számára elsődleges a teljesítméy, utána egyre fontosabbá valnak az egyéb szempontok is.
A Pentium I-II idejében sem gondoltam, hogy pár éven belül lesznek fogyasztásra és nem teljesítményre optimalizát proceszorok asztali gépekbe. -
twine
veterán
válasz malnabokor #3 üzenetére
Ne aggódj,,,már most borítékolom, hogy bele fog férni a telefonba...
-
Mr President
senior tag
Nagyon várom én is az S4-et, brutális lesz, samsungnak eddig minden S szériája tetszett! Sajnos potenciális vevő nem vagyok, viszont azt nagyon remélem, hogy nyár körülre alaposan lenyomja az S3 árát!
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
Hegasus
senior tag
El se hiszem, hogy mindig akad egy-két korlátolt felfogású ember, aki ezeket még mindig "mobiltelefon"-nak hívja... gondolom ha azt mondom, hogy ezek zsebszámítógépek(bár 4,3" felett a zseb már necces ) amik gsm modullal vannak ellátva, akkor is csak annyi jön le neked, hogy "ez akkor is csak telefon, mert telefonálni is lehet vele..."
ha ezek "mobiltelefon"-ok akkor minek hívtad ezeket?! mert ezek voltak A mobiltelefonok... és ha neked a kettő ugyanaz, akkor komoly problémáid lehetnek...amúgy remélem ez már talán jól fog kinézni, mert az s3-nál ocsmányabb telefon nem létezik (annak ellenére, hogy belül elég jó), és lesz feketében. (szerintem)
[ Szerkesztve ]
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
vicze
félisten
Ezek még csak nem is szivárgások vagy infók, valaki nagyon technikailag hozzá nem értő a hasára ütött és írt valamit.
100% hogy Exynos 5 Octa nem lesz benne, mivel a fogyasztása túl magas ahhoz, hogy telefonba kerüljön, ahogy Mali se része a Octa-nak, hanem PowerVR van benne és a Mali-T658-t tuti nem ebben fog debütálni, szintén a túl magas fogyasztás miatt. -
sing1ep1ayer
őstag
válasz malnabokor #39 üzenetére
A Note 2 is mennyivel jobb lenne, ha a ceruza helyett egy kis kar lenne mellécsomagolva, amit a telefonhoz csatlakoztatva csak párszor megteker az ember és már tölti is a készülék akkuumulátorát.
-
Robertoq
őstag
Természetes, mert mindig az az embercsoport a hangosabb akinek baja van valamivel. Olyat még nem hallottam h valaki panaszkodna h sok pénze van, viszont olyat már igen , hogy kevés. De ettől függetlenül sem értem minek kell minden topikba ez belökni? Ez a véleményed ok, elfogadom, de mormold el magadban 1000 és kész és ne kezd el minden ilyen cikknél kavarni az állóvizet. Ráadásul itt még azt se tudod hogy fog kinézni de más jössz az unalmas (szó szerint ) szöveggel.
-
malnabokor
senior tag
(#38) otoaak:
De erzem en, hogy eljon meg az az ido, amikor a legujabb csucskeszulekrol ilyen cikk fog megjelenni:
"Kiszivarogtak az elso informaciok a Samsung Galaxy sorozat legujabb, 7-ik tagjarol! Ha minden igaz a Samsung sajat fejlesztesu legujabb 7300 mAh-es akkumulatorat fogja kapni, amivel egy feltoltessel normal hetkoznapi hasznalat mellett akar egy hetig is kibirja. A tobbi komponensrol meg nincs informacio, de valoszinuleg csokkentik azok fogyasztasat is a fejlesztesuk soran, hogy minel hosszabb uzemidot erhessenek el"
No de almodik...
[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
otoaak
tag
Mer az ciki lenne ha már a megjelenés előtt szivárogna az aksi.
SG Note Pro P900
-
jagelo
aktív tag
válasz sing1ep1ayer #23 üzenetére
Azért én a külsőre is adok de igazad van sajnos jo a samsung de a külseje miatt nem veszek
-
sing1ep1ayer
őstag
Ezt sehol nem mondtam, de egyébként valószínűleg nem ilyet fogok venni, mert egyrészt nem engedhetem meg maganak jelenleg (vannak fontosabb dolgok is), másrészt nincs szükségem ilyen erős telefonra. Ha jobban megnézed a hozzászólásomat, akkor láthatod hogy dícsértem a hardvert. Igazából semmi rosszat nem írtam a készülékről, csak picit ironizáltam.
-
Koczó93
őstag
Érdekes hogy mindenki az aksira panaszkodik pedig a samsung nem áll olyan rosszul ilyen téren. A one X sokkal rosszabb ebben. És ott még aksi csere sem megoldható. Sensationom is lényegesen roszabb üzemidőt produkált mint az S3. Note II-őt meg sem említem elég jó üzemidővel bír. Mellesleg lehet kapni gyári 3000mh aksit s3-hoz is akinek meg az sem elég akkor szerezzen be egy 6310et
-
bumlet
csendes tag
Van egy olyan érzésem hogy most valami váratlant fog lépni a samsung. Mindenesetre várom a gs4-et, hátha lecserélem rá az s2-őt :-)
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz sing1ep1ayer #23 üzenetére
Te inkább egy sz*rabbat vennél, csak mert jobban néz ki?
-
Luperator
tag
válasz PowerBuldog #26 üzenetére
Gyanítom lehet örülni annak is, ha az idei modellek ki fognak bírni két napot. Tavaly, az Xperia T is kb egy napot bírt, az utódja idén szintúgy (nagyjából). Talán ennél lentebb a többiek sem fogják adni.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Mondjuk a Samsung épp elfenekelte a mezőnyt a Note II akkuidejével, de az A15 fogyasztásáról szóló hírek nem túl biztatóak, Octa és AMOLED ide vagy oda. A gond a CPU-k túlhajtása, az A15 architektúra az elkövetkező 24 hónap összes appilkációját, játékét és videóját ki tudná hajtani 1,2GHz-en órázva, de a teló a teljesen felesleges 1,8GHz-n jön majd ki, hogy még jobban elverje a konkurenciát a teljesen lényegtelen benchmark tesztekben. Úgyhogy sokan kényszerülnek majd a teló ROM-os leszabályozására, szerintem 1,2GHz-n egy 2800mAh körüli akksival az SIV elég jól fogja bírni.
-
Dilikutya
félisten
Tepsi-tepsi, egy érintőkijelzős telefonnál külsőre nem sok újat vagy mást lehet mutatni...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
G4bi89
senior tag
-
Lei559
tag
Az oké h fejlődik a "hardver" de ezek mellett a mai technikával képtelenség nromális akukkat melléjük csapni.. Vagy lassan a mobilok mellé napelemes sapkát kell majd viselni h legalább 2 napot bírjanak töltés nélkül?
-
danikollar
őstag
Lenyűgöző specifikáció az biztos!
-
zsolt501
nagyúr
Azt azért senki ne felejtse el hogy egy felbontásbeli növekedés nagy általánosságban a fogyasztást is növeli, szóval nagyon kíváncsi leszek az akkura és a fogyasztási adatokra.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Kasya
nagyúr
Kicist korainak tartanam en is ezzel a felszereltseggel. Mellesleg a kameran semmit se ujitananak? Konkurencia mar ott is olyan dolgokat vonultat fel mint HDR, stabilizator stb...
-
imi314
senior tag
örömmel várom
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ s23 ULTRA
-
Luperator
tag
Grat. A HTC mellett az egyik leginkább várós telefon. No, akkor a PowerVR helyett mégis az új Mali gyorsító kerül bele? Vagy csak én maradtam le.
[ Szerkesztve ]
-
culas25
tag
Eddig mindig többé kevésbé új külsővel jöttek ki, minden S széria esetében. Kíváncsi leszek, hogy fog kinézni. Tudásában sok meglepetést úgysem fog hozni. Esetleg egy brutál akkumulátor még dobhat valamit a dolgon, de túl sok innovatív dologra nem számítok.
Az S3 esetében ugye ott volt a feladat, hogy le kell nyomni az apple-t, de most ugyan az lesz mint az iphone 5 esetében, tartani kell magukat a kötelező frissítéshez, de sajnos ezt semmilyen technikai tényező nem indokolja.
Ez egy ráncfelvarráson átesett S3 lesz, abban majdnem biztos vagyok. De hátha tévedek. -
Router
őstag
Windows Phone-nal jobban fogyna
- Bocs, nem tudtam kihagyni.
www.reballing.hu/forum
-
kengyel
nagyúr
Na ez szép brutális gép lesz . Na meg az ára is ! Tipp ?
kengyel
-
dokee78
félisten
Még mindig a szappan formát erőltetik.
Lehetne benne ultra hyper csúcs AMOLED akkor is az Xperia Z-t választanám,mert szebb a formája. -
papaty22
csendes tag
amugy nem arrol volt szo hogy a Samsung megujul az iden. Uj logo,design, de meg semmi ilyesmi hirt sem lehet hallani,
amugy a telefon tuti utos lessz, csak egy jo akksi kell neki meg egy jo minosegu kijelzo panel -
buda002
csendes tag
Vagy, ha mégis, az nem mindig biztató.
-
Angel1981
veterán
Várjuk, várjuk!
Mondjuk ezek után kíváncsi leszek az 5-re, megint mindenből több / nagyobb?
Mert szerintem frankón itt az ésszerűség határa, ennél nagyobb és erősebb mobiltelefon nem kell! -
cellpeti
nagyúr
lassan többet tud mint a T500asom
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Segal
veterán
Képtelenségnek tartom hogy belekerül az Octa Soc sokkal inkább "csak" a sima 4 magos A15 fog belekerülni.
Nagyon most jelentették még be az Octa-t és a konkurencia is csak most kezdi az A15 soc-okat tehát semmi értelme nem lenne mivel még a sima verzió is el fogja verni a tegra4-et az garantáltan úgy lövik be.
Másrészt meg ugye ez következik mert a 2 magos A15 már jött a 10 colos tabletba most következik a 4 magos verzió és majd a GS5-be az Octa amikor már a konkurencia is a big.LITTLE koncepcióra építi a telefonokat."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
jagelo
aktív tag
Azért remélem a külsőre is adnak nem a szokásos unalmas külsővel jönnek ki
[ Szerkesztve ]
-
d.beni
aktív tag
Ha valóban ilyen paraméterekkel érkezik és lesz fekete szinű is akkor szerintem erre érdemes lesz cserélni.
de várjuk meg a hivatalos paramétereket és a kinézetét is -
malnabokor
senior tag
Hát műszaki paraméterek terén nem fogják vissza magukat.
De érdekes, az akku méretéről soha nem szivárog ki semmi....köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
persil
nagyúr
"de a dél-koreai cég félvezető- és megjelenítő részlegei"
Csak gyorsan átfutva a cikket, ezt először úgy olvastam, hogy a "dél-koreai cég félrevezető...."
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Zsoltesz93
tag
Várható volt,egyre nagyobb a konkurencia fullhd-s telefonok terén.
"A marketing az az eszköz, amelyhez akkor nyúlunk, ha rossz a termékünk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest