Hirdetés
- Yettel topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joey04
titán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
érdekes dilemma, elvileg nem igazán konkurenciái egymásnak

-
kariad
senior tag
Egy biztos, hogy Kurva drága lesz!

-
joey04
titán
Annyira nyomatják itt a nagyfelbontású kijelzőt, aztán ha nem az lesz, megint megy majd a rinya.

-
[edy]
tag
Úgy látom sokan fogunk itt sorbanállni a kasszáknál

-
keIdor
titán
válasz
Totheground
üzenetére
Nekem is.
-
Totheground
addikt
Ismét csak megerősíteni tudom, instant get, nekem kell a nagyobb felbontású kijelző.
-
GeneraL_XTX
veterán
Ütős kis cucc lesz ez nagyon
én még nem döntöttem el hogy PS Vita, vagy iPad3-at fogok-e vásárolni nemsokára, de azért megvárom a Pad3 bejelentését hogy végül mi igaz mindebből. -
Aki az igényeihez mérten nem tud mérlegelni, az meg is érdemli...
Pl. iPad 1 vs. iPad 2 esetében (már ha lett volna iPad 1-em), biztosan váltottam volna, mégpedig a front és back kamera miatt. Sokat skype-olok, és mutogatok ezt-azt, így nagyon jól jön,hogy lehet kapcsolgatni a kettő között. Az olyan dolgok viszont, hogy "33% thinner" és hasonlók eléggé hidegen hagytak eddig is.

Egyébként a helyzet az, hogy egy iPhone 4 640x960-as felbontásához képest az iPad 768x1024-e igencsak pixeles, szemmel láthatóan, amin nem kell csodálkozni, tekintve, hogy előbbi 3,5" a másik meg 9,7".
Az eddig megjelent appok, és az ezután megjelenők miatt is az oldalankénti duplázásnak van értelme, még akkor is ha soknak tűnik, a programok fejlesztése szempontjából csak kitolás lenne a másfajta pixelszám növelés.
-
kelzsoca
félisten
Legalább nem az elborult almafan kategóriát képviseled, még ha maradsz is az Apple termékek mellett, de ésszerűen tudsz mérlegelni, és nem mindent megveszel, amit éppen újdonságként kiad az Apple (bár ehhez megfelelő tőke sem árt
)(#18) sto1911
Meglátjuk mi lesz a végleges konfiguráció

-
-
BlackLamb
tag
Szerintem meg baromság a 4 magos proci megléte az új gépben... Ezt is valaki kitalálta és fújja minden oldal... Értelmetlen lenne! Szvsz marad a kettő megnövelt órajellel de talán még az sem kell
-
[edy]
tag
Instant get.
-
Pontosan, az iPad 2 is baromi gyors, de nagyobb felbontáshoz kell a jobb processzor, ha a sebességet tartani akarják. Személy szerint én nem kívánom,hogy az iPad 3 gyorsabb legyen, de lassabb semmiképp, mert azt nagyon megérezném (mert ugye hozzászoktam az iPad 2 sebességéhez).
-
Möhe
addikt
Aham 4 mag,örülök. De minek egy táblagépbe 4 mag? Ezen fog a juzer konvertálni? Legközelebb szerverprocit raknak bele hogy legyen is valamiféle látványos haladás?
PCmark rekordot is ezen fognak majd dönteni?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Alacsony fogyasztást,hosszú üzemidőt és srtapabíró anyagokat a népnek.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ha bejön a négy mag, meg a 4x-es kijelző akkor inkább csökkenni fog az üzemidő, nem nőni.
-
Apika
addikt
Mindjárt itt van március eleje... Lesz majd nagy sorban állás érte?

-
kelzsoca
félisten
A 4 magos processzor kell, mint egy falat kenyér

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- HP EliteBook 840 Aero G8, Core i5 1145G7, 32GB, 512GB NVME
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)