- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
Szép halál. Nem erőltetném a Google helyében. Nem olyan rossz az exynos mint sokan beállítják, de ha lehet sokkal jobb, akkor inkább azt kéne használni.
-
Dare2Live
félisten
Pixel 6ot uugy kisérti az exynos modem, nincs/kevés a térerő, ezért eszi az aksit vonal mint más exynosos samsungokat.
Pixel 7 első hírek alapján modemben jobb, de még mindig nem qualcomm.Teljesítmény/fogyaszts/throtling vonalon is kisérti tensort az exynos örökség. Aki power gamer annak nem a legjobb, de amúgy mindenre elég, pörgős, nincs lag. Máshogy: kevesebb antutut dob, power gameban nem hoz annyi fpst, de nincs vele az exynosra jellemző (engem pl S22ben idegesítő) akadozás.
Az egy nagy difi az a Tensor/Google MI. Abban tényleg csúcs feleségem beszél hozzá, mindent megért egész félelmetes. A fényképek résznél "tudja mit fotózok" úgy lövi be az expo értéket ahogy ott az kell (én se tudnám manualban jobban), a fénykép stacking elképesztően jól működik. pl kisgyerekem focijánál kevés a fény. Mégis a gyerek éles a hátsó lába pont annyira van elmosva, hogy érzékeltesse, hogy az a leggyorsabb avval rúgja el a labdát, ha szeme, feje nem éles ami ugye zavaró akkor azt focus stackból beélesíti. Jó a HW is a pixel 6ban de amit kihoz belölle a Tensor/Google MI az egész szürreális.
-
dilajoska1
őstag
Ugyanaz a helyzet ezzel is mint az Exynossal.
[link]
Annyi hogy ők az AI-ra gyúrnak inkább. Az a legfontosabb, minden más mellékes. -
Hallosz
senior tag
Engem is pontosan ez a kérdés piszkál, mitől jó a Pixelben és mitől gyenge a sajátjukban?
Már ha valóban jó a Pixel, mert a Samu Exy-hez volt "szerencsém" és köszi, de nem! -
dodo1114
csendes tag
Érdekelne, hogy mitől annyira más egy agyon dicsért Tensor SOC mint egy agyonszidott Exynos, ha az utóbbiból merítenek.
-
TaylorPro
addikt
Nekem bevált a 6, szerintem a 7 is be fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Amazon Fire TV stick/box
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Túra és kirándulás topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest