- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
persze, nyugi volt addig, amíg ki nem találták a fb-on, hogy már nem az alkalmazás nevében ír az üzenőfalra, hanem egy olyan üzenetet lök ki, mintha a user egy linekt osztana meg, amit nem lehet külön tiltani (hide XY app). tehát vagy letiltod az egész usert, vagy nézed ezeket a szarokat.
igazából nekem az a bajom a fb-kal, hogy ők ugye ebből élnek, hogy a sok szar alkalmazás terjedjen mint a vírusok, és nem érdekük, hogy élhetővé tegyék azt a szart, ezért egyre kevésbé lehet értelmesen használni. nekem van olyan ismerősöm, akit nem szeretnék letiltani, de a játékokból jövő üzenetei nem érdekelnek egyáltalán.a részesedésnöveléshez meg azért azt is nézd meg, hogy úgy 1-2 éve a csapból is a fb folyik, az összes telefont (a gagyi Nokiáktól a felső kategóriás HTC-ig) azzal reklámozzák, hogy lehet vele fészbukolni, és persze előtelepítve jön egy csomó eszközön, így nem neház rávenni az embereket, hogy használják. és mivel több telefonhasználó van, mint gmail user, így szerintem ez sokkal dorvább reklámkampány, ráadásul folyamatosan tartható, amíg trendi a fb.
már egy hónapja lassan nem léptem be, és nem igazán hiányzik... -
Rototti
senior tag
Kinek a pap, kinek a paplan.
P00By ez neked is szól:
Bár erről meg csak annyit, hogy a G+ ebben (is) jobb, mert külön kezeli a postokat a játékok felől érkező értesítésektől (van Fal és van Játékfal, nem rázva, nem keverve). Tehát ha valaki nem kattint a játékok fülre, akkor egy hangot sem fog hallani a játékok felől (csak akkor ha személyre szóló értesítés jön, pl meghívja őt vki, de ezt is egy gombnyomással le lehet örökre tiltani, de ez már nem is a G+ hibája, hanem a user-é, hogy ilyen ismerőse van
).
-
Rototti
senior tag
Tiszta sor. Bing vs Google tipikus példa erre, szóval gondolom ők is tisztában vannak vele, hogy csak a fícsörökkel nem fognak semmire sem menni. Ezért nyúlnak más eszközökhöz.
Pl.: kék nyilacskát meglátja user google.com-n, aszondja "ez mi a bré?", regisztrál, "jaaa egy újabb social baromság? Kösz nem.". Másnap user megnézni a mailjeit (gmail természetesen), meglátja jobb felül a nagy piros négyzetet, "emmeg mi a franc?" kérdi és már akarata ellenére is belefolyik a G+-ba.
Na ezt végképp nem érvelésnek szánom, csak poénból írtam.
szerk: meg ilyenekhez: [link]
-
Rototti
senior tag
Persze erre meg mondhatnám azt, hogy a FB elterjedésével az embereknek már elegük van a közösségi oldalakból, bőven elég egy embernek egy oldalon fenn lenni. FB-nek köszönhetően sokkal nehezebb (vagy hasonló) megélni/elindulni ezen a piacon, mint amikor az FB elindult.
Oké a Google kihasználja a helyzetét és a userbázisát. Na de azt sem az újjukból szopták, ők érték el, nyilvánvaló, hogy élni fognak vele.
Lehet, hogy nem lesz sikeres, de az, hogy az FB több G+-on megjelenő funkciót is beépített a saját oldalába, azért nem azt jelenti, hogy a Google-nek lövése sincs ezekről a dolgokról.
De persze most a semmiről társalgunk. Ha vkinek nem tetszik, nem kell használni. Ugyanaz lesz, mint a böngészőknél: mindenki azt használja, ami az ő igényeit jobban kielégíti.
-
-
Rototti
senior tag
Pár éve igen még rá kellett találni, de mostanság mindenhonnan az folyik, szóval nem nehéz.
A G+-ra is regisztrálni kell, nem megy automatán a google accountból (amikor én reg-eltem, akkor még így volt).
Az FB-nek pedig nem volt egyetlen reklámkampánya sem?Nem azt mondom, hogy abból a grafikonból nagy következtetéseket lehet levonni, de a FB sem 500 millióról indult.
-
törölt tag
vicc nélkül valószínűleg tényleg nem nagyon. 10-15 éve kezdtek el például metrót építeni. most Shanghai-ban van 11 metróvonal, és 8 éven belül ez duplájára fog nőni a tervek szerint. az internettel is így vannak, lassan mindenhol optikai kábeleket húznak ki, nekem is az van (más kérdés, hogy egy kalap szar a DNS szerverük, és egy csomó oldal nem nyílik meg, vagy marha lassú, bár ezt egy proxy megoldja).
de amúgy otthon is kb '99-00 körül lett internet a suliban, és othon is akkoriban keztem el a freestartos modemes nettel szórakozni...egyébként 800 millióból mennyi aktív?
-
törölt tag
éppen elérheti azt a számot is, de kicsit máshogy épülnek fel az ismerőseim azért a kettőn. eddig sokkal személyesebbnek tűnik a g+, meg nem kell azt nézzem/letiltogassam, hogy ki milyen flash játékot tolt már megint...
viszont ilyen benézős emberek mindenhol vannak. facebook esetében is rengeteg inaktív account van, de említhetném a windows live portált is, ahol egy wlm azonosítóval kapsz egyből egy hotmail fiókot, skydrive-ot, meg blogot is (ez utóbbi mondjk most átalakult, ahogy nézem), de az emberek jó része nem is tud róla, nemhogy használná. statisztikának jó persze.
amúgy meglepődtem, hogy az eddigi windows live blog megszűnt és beolvasztották a wordpress.com-ot. annyi előnye van, hogy ez sokkal többet tud, és az eddig Kínában blokkolt wordpress weblap már elérhető. ha valamiért, akkor ezért elismerésem a MS-nak, az ő szolgáltatásaikat (kivéve az office web apps-t) lehet használni itt is, ellenben a google-t a hülye elveik miatt kínszenvedés, vagy lehetetlen. ha be lehetne állítani rendesen hotmail-ben, hogy letöltse egy másik hotmail fiókról a leveleket, és lehessen imap-on át is nézni, akkor már lehet, hogy átmozdultam volna oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Formula-1 humoros
- Nyaralás topik
- Bluetooth hangszórók
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest