Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dalai Láma

őstag

válasz stellaz #77 üzenetére

Én a sajét készülékemről tudok/szeretnék csak nyilatkozni. Lumia 650
    A kamaera jó, az anyaghasználat is jó, a dizájn szuper, az összeszerelés minősége egy fokkal lehetne jobb is. Flottában vettem, nem volt sokkal több, mint a 640. Ennyiért nem nagyon találtam nekem tetszó androidos készüléket. 90-100 körül mártalálnék, 130-ért főleg, de nem 50-ért.

Hardveresen meg attól függ, melyiknek. A 640 nem mondható drágának, a 650 nem tudom, boltban mennyibe kerül, állítólag az túl van árazva. 75-ért lehet, hogy én sem vettem volna meg. A 950 130 körül van asszem, azt nem tartom túl drágának. Persze hw-ben az oneplus meg ezek verik azt is. És amikor az kijött, az OS még bugos volt, és azóta is tartja magát ez a legenda, hogy szar az OS. Pedig azóta sokkal stabilabb, jobb, stb.

Ha otthon használod a telefont dokkolóban, akkor ott gondolom a töltés is megoldott.
    Ha tartalomfogyasztásra kell, plusz pár dolog, akkor simán elég a telefon is. Renderelni, meg kódot fordítani, meg sok más felhasználásra továbbra is ott a PC. A PC teljes kiváltása telefonnal még odébb van, egy ideig tuti nem lesz mindenre UWP.

• Dalai Láma

őstag

válasz stellaz #56 üzenetére

A rendszer egyre stabilabb, korrekt módon használható, apróbb bugok vannak csak, ha egyáltalán.
    Az alkalmazáskínálat is egyre bővül, egyre több az UWP app.
    A rendszert folyamatosan frissítik, ha minden igaz, a következő a napokban fog kijönni.
    Ugyanaz a kódbázis, nem kell párhuzamos infrastruktúrát fennartani, ami hosszú távon is jó, sokkal olcsóbb megtartani a mobilos részleget.
    Nem kell párhuzamosan mobilra és asztalira is fejleszteni. Így pedig nem iskell sóval behinteni akkor sem ,ha a részesedése alacsony.

Ami kell, vagy a fasza telefon, ami nyálcsorgató, gigaerős, tehát benne van a tök fölösleges, de parasztvakító legerősebb proci, a fölösleges, de parasztvakító jósok giga ram, és persze a mai nagyonmenő nagyonfontos közösségi appok. Pl. mint az instagram, ami múlt hét óta már nem béta.

Ezen kívül az MS tényleg elkövetett hibákat, pl. hogy nem adott ki telefont, így persze, hogy alacsony a részesedése. De mivel minden platformon ott van a szolgáltatásaival, ez sem olyan rossz neki.

Ha ténlyleg egy teljesen független mobilos oprendszert és app kínálatot kéne fenntartani és fejleszteni, akkor lehet, hogy bedobta volna a törölközőt, de az MS nem ebbe az irányba megy.

Engem mondjuk nem zavar az 1% részesedés, amíg lehet kapni, faszán működik, és vannak rá appok és frissítés.

Új hozzászólás Aktív témák