Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Azt írtad, csak nem tudom, melyik alap dolgokat. Telefonálni, netezni lehet vele, kezeli az alkalmazásokat, az értesítéseket. Ezek az alap dolgok. Ezeket az OS tudja. És még mást is.
Az, hogy van-e esélye, vagy használható oprendszer, az két külön dolog. A történelemben sokszor láttuk már, hogy nem mindig a jobb fog győzni. De itt nincs szó ilyesmiről, az MS több lábon áll, a telefonok az ökoszisztéma egyik darabja.
Amit írtál, ahoz képest van másik modell is, amit az apple követ. Szerintem az apple-nek is van esélye.
A google nem fogja megoldani az univerzális app izét, mert egyrészt nincs tele a világ google oprendszerrel futó pc-vel, konzollal, stb. Másrészt nem tudom, mi az, amit az MS nem normálisan old meg.
Jó lenne, ha leírnál pár konkrétumot, mert lehet, hogy igazad van, csak a hsz-edből ez nem derül ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Energiaital topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi