- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
a sok Mantle-s játékkal kapcsolatban én is szkeptikus vagyok, de ez a mozdulat szerintem pont pozitív lökés nekik.
az ilyen szintű portolást jellemzően kevés és drágább típusú ember csinálja, a 3 hét mondjuk 20-30K USD-be fájhat, + a tesztelés, ami viszont pont ezen a szinten egészen jól automatizálható. szerintem ez egyáltalán nem sok, de persze projektmérettől függ. ezzel szemben áll az a nagy előny, hogy a DX12 megérkezésére már fognak rendelkezni low level tapasztalatokkal, és az ugyan összes munkamennyiségben nem, viszont time-to-marketben előnyös lesz. -
épp ellenkezőleg. ha más is osztja az Oxide véleményét, miszerint a Mantle -> DX12 portolás nagyon egyszerű, akkor érdemes lesz Mantle-re fejleszteni. az ugye egy dolog, hogy a MS 2015 Karácsonyra várja a tömegben játékokat, de ki tudja, hogy mikortól lesz használható állapotban az API. egyáltalán, milyen OS-en fut a DX12-es 3DMark vagy a DX12-es Starswarm? gondolom, nincs még Win9-ük...
én simán el tudom képzelni, hogy 2015 elejére a műszaki feltételek adottak lesznek, és max. üzleti megfontolások miatt fognak tilitolizni a dátumokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest