- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kamikazeman
aktív tag
Követem
-
doongoo
addikt
válasz
smidipeti1 #13 üzenetére
A kódom ott is fog működni 😀
-
doongoo
addikt
válasz
smidipeti1 #9 üzenetére
A gyártó oldaláról rendelve DHL expresszel szállították (6 nap/4 munkanap alatt itt volt), a vámot a gyártó vállalja.
Csak ezért nem érdemes várni...
Egyelőre csakis kínai raktárban van, világszerte onnan szállítanak DHL-lel.
Ha érdekes, akkor írj rám privátot, van referral kód (te kapsz 5% kedvezményt a vásárlásnál én pedig 10%-ot az én kövtkező vételemnél) amit el tudok küldeni.(#10) Badboys
IP68 + pool swimming suitable (úszni még nem voltam benne, de a zuhanyt simán bírja)
GPS-t kétszer használtam (igaz, csak rövid távon), de akkor nem volt gond nálam. Szabadban kb. 2 másodpers alatt volt stabil jel és a távot is jól mérte. Melyik tesztben írtak ilyeneket róla? -
Badboys
őstag
Most akkor IP68 vagy 5atm. nem mindegy. Azt is írták egy tesztben, hogy GPS ügyileg problémás. és még egyéb hibákat is fölsoroltak. Azért nem olyan fényes. Gondolkodtam rajta mivel a Huawei watch2 le áldozott. Ami talán nem utolsó az új lapka készlet, de a tesztelő szerint rendesen akadozott. A teszt elolvasása után inkább az SGW 3 lett a befutó.
-
smidipeti1
tag
Ez fogja váltani a 2 éve használt huawei watch gt - t. Másfél hete kukkolom az Aliexpress - en mikor lesz már elérhető európai raktárból. Rég vártam már ennyire valamire..
-
doongoo
addikt
"4G képes" - ez speciel nem igaz. Majd talán később később kihoznak ilyet is, de egyelőre csak a bluetooth verzió jött ki (itt figyel a kezemen)
"5 ATM " - ez sem korrekt, csak az IP68, de azt írják ugyanakkor, hogy pool swimming suitable -
törölt tag
Mi ez a Zack Nelson fétis?
-
Erre én is kíváncsi leszek... küldjék már a cuccot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest