Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nocadlee
csendes tag
Nálunk a cégnél főleg Dell notik vannak. Mindig 2 kategória van nálunk, egy "kicsi", meg egy "nagy". D430/D630, E4300/E6400, most pedig a legújabbak E4310/E6420. Én egy E4310-et nyúzok most, amit imádok, de ez mondjuk rohadt drága lenne itthonra. Én most egy Inspiron 14z-t néztem ki itthonra az asszonynak, mert még a belépőszintű verzióban is elég durva hw van. Egyetlen félelmem az árazás, nem tudom a 600USD-ből mennyi lesz mire ideér

-
kerelo
aktív tag
Jó kis notik.Nekem bejönnek
-
foxxmotor
tag
Nekem ez annyira nem jön be külsőre. Nekem volt n5010 -em, és azzal meg voltam elégedve, bár az alja elég "kopogós" műanyagból készült, de a billentyűzet és a touchpad minősége kárpótolt.
-
negyedes
addikt
Meg mindig pocsek a kulseje. A femboritas viszont nagyon jo otlet.
-
Gusztáv
addikt
Elég tetszetősek lettek. A méret is nagyon rendben van, a fém borítás is üdvözölendő. Mondjuk én egy E6420-ra vágyom, esetleg XPS 15z.
-
Regirck
senior tag
Tetszetős, a Dell megint jót csinált sztem.

-
randras
veterán
Nekem egy 5010-em van, nem túl strapabíró, de nem említeném ezt erős negatívumként.
Az 5110 viszont nagyon melegedik, még jobban lötyög és süpped, a billentyűzete az 5010 után pedig egyenesen sz*r. Kár érte, én szívesebben váltanék egy olyan Inspironra, amiben nem erőltetik ezt a szigetes dolgot, mert az 5010-en "híresen" jól lehet gépelni. Arról nem is beszélve, hogy az egyetlen technikai jellegű újításuk az USB 3 volt az 5110-ben, a procik mind gyengébbek, a GPU-k viszont már támogatják azt a módot, ami kevesebbet fogyaszt, és most nem jut eszembe a neve...Mindegy, szóval én várok a következő Inspironra, vagy veszek Acert pár hét múlva.
szerk.: Nvidia optimus, ja, ez lesz az.
-
vinibali
őstag
milyen érdekes... Llano notebookokra szó szerint hónapokat kell várni, de Huron River naponta jön ki tucatjával...
-
randras
veterán
15.6"-os nem is lesz?
Pedig a fém borítás nem hangzik rosszul... hogyha normálisabb a bill. mint az 5110-ben, akkor jó lesz ez! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jó hát nem egy 300k-s gép minősége, de a célnak megfelel.

Pedig a fém borítás nem hangzik rosszul... hogyha normálisabb a bill. mint az 5110-ben, akkor jó lesz ez!