Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
na, üdvözlöm a hírt... jó ilyenekről olvasni...

mondjuk bővülhetne mér pár céggel... -
PAraNOia21
tag
Csak a searsen ugye reisztrálni nem enged, mert US ZIP kódot kérne
Ha reg nélkül kiválasztok egy terméket, amit elméletileg lehetne rendelni, hiszen azt mondja a terméknél, hogy "Eligible for International Shipping", sehol nem tudom lezárni a rendelést, mert a kosárban ott a kiválasztott termék, de nincs gomb, amivel a fizetéshez léphetnék. -
AkosAkos
aktív tag
Én inkább Amazonon fizetnék PayPallel....nem egy akcióról maradtam le emiatt(de sajnos ez lehetetlen).

-
Stanley-B.
őstag
az a helyzet, hogy bizonyos áruk kivételével, a magyar valuta és PayPal védelem ellenére is a magyarok ódzkodnak az előrefizetéstől, még inkább, ha külföldről vásárolnak. Nem hinném, hogy ezen módosításokkal sokkal többen fognak rendelni. Hogy másképp fogalmazzak: akiket ez a módosítás érint, többnyire ezek nélkül is vásároltak már külföldről interneten.
-
FlekkeN
aktív tag
válasz
Quentin Ruby
üzenetére
-
FRENK1988
veterán
Svájc, norvégia és svédország. Fura hogy nem voltak egyből benne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Parkside szerszám kibeszélő
- World of Warships
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Diablo IV
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha reg nélkül kiválasztok egy terméket, amit elméletileg lehetne rendelni, hiszen azt mondja a terméknél, hogy "Eligible for International Shipping", sehol nem tudom lezárni a rendelést, mert a kosárban ott a kiválasztott termék, de nincs gomb, amivel a fizetéshez léphetnék.