- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
adlersson #13 üzenetére
Na ja, többszáz embert kéne átengedniük percenként a reggeli csúcs idején.
Anno betévedtem az M7 végállomás utáni második megállójába reggel 9 környékén, tele volt a peron emberekkel, nem tudtál nem rálépni valakinek a lábára.
Beérkezett egy pesti szemmel már bőven tele lévő 8 kocsis szerelvény (Pesten az egyik vonalon 5, másikon 6 járt)
Tömeg felpréselődött rá, ahogy a japán sinkanzenes videókon szoktak.Mondom ez így nem tesz jót a tömegiszonyomnak, megvárom a következőt.
2 perc múlva megint tele volt a peron, és megint egy 80%-ig teli szerelvény jött...Negyediknél végül megadtam magamat, aztán a csilláron lógtam, máshol nem volt hely.
-
nyunyu
félisten
válasz
adlersson #11 üzenetére
Moszkvában meg azért nem csak kirakatnak van a metró.
Van egyáltalán bármi alternatívája?
Oké, 2004-ben Moszkva belvárosában pár helyen láttam egy-egy villamost vagy trolit, de azok eléggé ötletszerűen voltak szétszórva, meg ritkán közlekedtek.
Külső kerületekben (értsd M5 körmetrótól kifelé) akadtak szakadt Ikarus 280-ak is.Meg egy rakat iránytaxi (mi a tuktuk orosz neve?), mivel felszínen alig volt szervezett tömegközlekedés.
Egyszerűbb volt a szomszéd sarokra is metróval menni.
vagy amikor benéztem az egykori Moszkvics gyárnál lévő Textilscsiki megálló mozgólépcsőit, és a 2x6 sávos sugárút másik oldalán jöttem fel, akkor egyszerűbb lett volna 10 rubelért még egy metrójegyet váltani, mint a felszíni zebrákon átvergődni a túloldalra.
Lámpa alig 3 sáv keresztezését tette lehetővé sétatempóban, miközben 6 sor zsiguli bőgette a motorját, hogy carmageddont játszhasson a narancssárgánál
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest