- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
Menthirist #79 üzenetére
Xbox360 3mag 6szált kezelő procival van szerelve 2005 óta amikor egymagos procik voltak a PCkben. Szóval vicces a konzolokra fogni azt, hogy most kezdik normálisan megírni a pc játékokat.
-
jozsef8
aktív tag
válasz
Menthirist #69 üzenetére
Valamit csak gyorsul majd
-
Lacccca87
addikt
válasz
Menthirist #62 üzenetére
Szerintem az elején elírták a cikkbe. 14.1 beta-t vártuk de ha csúszik akkor 14.2 lesz belőle.
Lényegtelen, megint kezdődik a toligálás. Szerintem egyszerűen azért húzzák mert nem hozta a várt eredményeket és ugye a nagyközönséget nem lehet kozmetikázni picit hogy azért mégis csillogjon a sz@r.
Ez van ADM nél ebbe bele kell törődni hogy csak a jelent érdemes figyelni náluk amit a jövőről hablatyonak az meg kuka.
-
Gainka
őstag
válasz
Menthirist #52 üzenetére
Igy van!
Jött a mantle és azzal dobáloztok hogy 4770k és 290x el nem lett töb fps?
omgééé
Aki pedig nem tudja mi az a cpu limit cserélje ki a 4magos prociját egy 2magosra bf3-4 multiba és meg llehet nézni kb olyan lessz a játék mint ha babakocsit akarnál tolni egy járdán amibe 20 centinként vana dilettáció.Még johogy nem a 150 ezres procikon segit a mantle mit segitsen rajta?
Igen a kisseb procikon segitsen cpu limites helyzetekben hogy minél kevesebb mikrolagg lépjen fel és folyamatosabb legyen a játék. Erröle beszélek:Ha ez igaz akkor már is lehet tapsikolni
engem annyira nem izgat hogy 5-vagy 10 fpssel több van e.Azt még hozzá tenném hogy szerintem az fps növekedé a kisimult processor használat miatt van. régi tapasztalatok mikor a multis game belaggolt esett fps is és mindegy volt hogy a net miatt vagy a virus irtó miatt stb, szerintem az fps növkedést a kisimult ekg-nak köszönhetjuk.
(szerintem)
-
törölt tag
válasz
Menthirist #62 üzenetére
Olvasd végig, hogy miért 14.2-ként hivatkozik rá:
"...and so AMD might be forced to label it Catalyst 14.2 beta, keeping up with its calendar-based driver version naming..."
-
hommeros
őstag
válasz
Menthirist #38 üzenetére
A benchmark az tuti, OpengGL és DX.
Én nem az FPS mérésre írtam kifejezetten, hanem a hardver / teljesítmény figyelésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- EAFC 25
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest