- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kolopele
nagyúr
válasz
Fitzgerald #35 üzenetére
Mert szerinted én abba születtem? Hétfőnként még adás sem volt, amerikai filmekről már nem is beszélve, számítógépek meg okostelefonok hol voltak még akkoriban. Megváltozott a világ, még akkor is ha nem kizárólag előnyére, ezt el kell fogadni, változtatni úgysem lehet rajta.
-
kolopele
nagyúr
Az én gyerekeim is beülhetnének a direkt zenehallgatásra elkészített zeneszobába, és valóban olyan minőségben hallgathatnák a metal zenét amiről sokan csak álmodoznak (nem beszélve a több mint 5000 CD lemezről meg a kb. 1000 vinyl - ről, szóval választék az lenne), de még ennyi idősen nincs türelmük hozzá, jobban szeretik nyomkodni az egeret a gépnél. Mondjuk nem is bánom annyira, mert ez a szoba magamnak lett kialakítva
-
kolopele
nagyúr
válasz
Synthwave #31 üzenetére
Egy 10 éves gyereket még nem érdekel olyan szinten a zene hogy leüljön egy milliós cucc elé és végig hallgasson egy lemezt pazar minőségben. Egyébként figyelem őket mikor itthon vannak (meg én is), de lassan már ugye buli, haverok, fanta........Úgysem tudsz 100% - ban hatni rájuk a későbbiekben, örülhetsz ha 90% - ban sikerül
Amúgy meg azt én is ki nem állhatom pl. amikor jön egy ismerős egy évben egyszer-kétszer külföldről és beszélgetés közben is a telefont nyomkodja.
-
kolopele
nagyúr
-
kolopele
nagyúr
válasz
Synthwave #21 üzenetére
Szerintem neked nincs gyereked, ezért nem vagy tisztában azzal hogy ma már a tanár is sokszor csak annyit mondd hogy keressétek meg a neten.............Nem sok idő kell már és a könyvek is digitális formában lesznek csak elérhetőek. Ebbe az irányba megyünk, lehet ezt szeretni vagy sem. Az én gyerekeimnek is van mindenük, tablet, számítógép, okostelefon, de ez nem egyenlő azzal hogy nincs velük foglalkozva. Mondjuk az is igaz hogy nem is vihetik magukkal az iskolába egyiket sem, otthon meg olyan hogy Facebook ismeretlen a számukra, és az is marad amíg csak meg tudom oldani (10 évesek).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vírusirtó topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest