- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruzcak
tag
válasz
RaveForce #100 üzenetére
Igen user error.
Annyira mint az ujjlenyomat.Szerintem ennyi pénzért ennyi fejlesztést nem jó ár/érték.
Ez csak szvsz , hidd el nekem teljesen mindegy mit használsz.
Azt hittem a fórum a véleményekről szól de ezek szerint aki szerint nem jó a samsung az v user error v hülye.
De legalább edge a kijelző
Az ÉN véleményem szerint amit az lg ad adott összegért az jobban megéri mint a samsung.
De ez volt az első kommentem lényege is.
Hidd el ezen nem fogunk összeveszni engem nem foglalkoztat ha TE másképp gondolod -
Ruzcak
tag
válasz
RaveForce #68 üzenetére
Igen, biztos nekem hasznom van abból ha más nem samsungot vesz.
Engem nem kell meggyőznöd max magadat.
Egy launcher egy waze és egy pár tab van nyitva a böngészőben és amikor visszaváltanék chromera akkor gondolkozik egy ideig aztán nem csinál semmit.
Ezt tipikusan a samsungoknál láttam sehol máshol.
Az alma is nagyra nőtt aztán elbaszta mert elbízzák magukat.
Ugyanez történik a sarszungnál is.
De fanboyoknak ugyse tudok érvelni -
Straw
senior tag
válasz
RaveForce #52 üzenetére
Elég, és nincs benne annyi, de ha megnézed növekvő tendenciát mutat. (i6 1GB, i6s 2GB, i7 3GB)
Ne hasonlítsunk almát körtéhez.Saját rendszer, saját HW stb... Ez mindig a topic szanaszét trollkodásához vezet. Egyébként teljesen egyet értek veled, ha más megtudja csinálni akkor nyilván droidnál is illene, de itt jön be az hogy nem lehet ennyi telefonra optimalizálni, akkor nem kéne ennyit gyártani..... a szokásos érvek és ellenérvek. Az tény hogy egyáltalán nem hátrány ha van ram dögivel, ráadásul pont a kínaiak mutatták meg hogy nem is drágítja meg a telót. Ezért is írtam hogy ha már cca negyed vagy harmad milió HUF-ba kerül egy teló akkor annak ne csak az ára legyen high-end.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest