- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruzcak
tag
válasz
RaveForce
üzenetére
Igen user error.
Annyira mint az ujjlenyomat.Szerintem ennyi pénzért ennyi fejlesztést nem jó ár/érték.
Ez csak szvsz , hidd el nekem teljesen mindegy mit használsz.
Azt hittem a fórum a véleményekről szól de ezek szerint aki szerint nem jó a samsung az v user error v hülye.
De legalább edge a kijelző
Az ÉN véleményem szerint amit az lg ad adott összegért az jobban megéri mint a samsung.
De ez volt az első kommentem lényege is.
Hidd el ezen nem fogunk összeveszni engem nem foglalkoztat ha TE másképp gondolod
-
Ruzcak
tag
válasz
RaveForce
üzenetére
Igen, biztos nekem hasznom van abból ha más nem samsungot vesz.
Engem nem kell meggyőznöd max magadat.
Egy launcher egy waze és egy pár tab van nyitva a böngészőben és amikor visszaváltanék chromera akkor gondolkozik egy ideig aztán nem csinál semmit.
Ezt tipikusan a samsungoknál láttam sehol máshol.
Az alma is nagyra nőtt aztán elbaszta mert elbízzák magukat.
Ugyanez történik a sarszungnál is.
De fanboyoknak ugyse tudok érvelni
-
Straw
senior tag
válasz
RaveForce
üzenetére
Elég, és nincs benne annyi, de ha megnézed növekvő tendenciát mutat. (i6 1GB, i6s 2GB, i7 3GB)
Ne hasonlítsunk almát körtéhez.
Saját rendszer, saját HW stb... Ez mindig a topic szanaszét trollkodásához vezet. Egyébként teljesen egyet értek veled, ha más megtudja csinálni akkor nyilván droidnál is illene, de itt jön be az hogy nem lehet ennyi telefonra optimalizálni, akkor nem kéne ennyit gyártani..... a szokásos érvek és ellenérvek. Az tény hogy egyáltalán nem hátrány ha van ram dögivel, ráadásul pont a kínaiak mutatták meg hogy nem is drágítja meg a telót. Ezért is írtam hogy ha már cca negyed vagy harmad milió HUF-ba kerül egy teló akkor annak ne csak az ára legyen high-end. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Társasjáték topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De azért közbe volt egy teaseris a bejelentési dátumhoz meg elég sok új kép video.
)
A sértegetésekkel meg nálam nem mész sokra de nyomasd csak te kis fanboiii.