- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Ez nálam nem kipróbálás kérdése hanem egyszerűen nem vagyok hajlandő ilyen szinten elhatárolni magam a külvilágtól. Aztán pedig egy adott kor fölött (a HL rajongók túlnyomó része szerintem már ebban a korban van) az ember már csak elvétve játszik, ami azt jelenti, hogy nem fogja a nappaliját a VR játékoknak alárendelve berendezni, és nem költ ilyen összegeket játékkiegészítőkre (azon kívül, hogy már eleve kell egy elég erős PC is hozzá).
Az 500 eurót amúgy valami olcsóbb konstrukcióra írtam, az Index nyilván még kevésbé éri meg ha csak 1 játékhoz veszi az ember.(#16) SQX_Barto Szerintem nem a legjobb felmérés ez a HL3-ra. Ha nem adnak ki VR nélküli változatot akkor várhatóan elmarad a sokmilliós eladás, könnyen bukás lehet belőle. Bármennyi headset-et is adnak el mostanában, az semmiség egy manapság sikeresnek számító AAA játék eladásaihoz képest. Alapból nem túl nagy a PCs single-player FPS tábor, ezt még tovább szűkíteni a VR igénnyel nem kecsegtet túl jó eséllyel a sikerre.
Bár így legalább lesz egy kifogásuk, hogy miért nem csinálnak HL3-at, mert eddig nem sok volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LEGO klub
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest