Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Mobil flották
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - iPhone topik
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül

Új hozzászólás Aktív témák
- 

nkmedve
őstag
Hát igen, ez egyénfüggő. Nálam nem igazán játszik ez így, pedig én is nagy HL fan vagyok. Egyáltalán nincs bajom azzal, hogy mások VR-eznek és készül hozzá megfelelő tartalom, de nekem nincs rá igényem (ennek sok oka van, pl. hogy a szemem messze nem tökéletes, nem bírom annyira az ilyen szintű elzártságot, stb.), így örülnék neki ha az ilyen ismert és általam nagyra tartott címek folytatásai nem igényelnének ennyire spéci hardvert.
Szóval mint mindig, az opció hiánya zavar itt is. Nekem ez kb. az a szint, mintha az alapvetően PC-s HL sorozat várva várt legújabb része kizárólag csak egy számomra haszontalan, drága konzolra jelenne meg. Gondolom egy ilyen lépésnek is sokan nem örülnének.Még mindig reménykedem benne, hogy idővel majd lesz normális változat is a játékból amit szépen be lehet rakni a HL kollekcióba és időnként végigtolni a többi résszel együtt. Amúgy most éppen a HL2 EP1-et tolom, azelőtt Black Mesa és HL2 Update ment.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Napelem
 - Battlefield 6
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Mozilla Firefox
 - Elektromos autók - motorok
 - Mobil flották
 - AMD Catalyst™ driverek topikja
 - Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
 - BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
 - Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest