Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Itt mindenki vissza tudja hallgathatja a rögzített hangját.
Nem a leírását, nem a kivonatát, hanem az élő rögzített hangját.
Utána pedig gondolkozzon el azon szeretné-e a hangos keresőt használni.
[link] -
moco22
aktív tag
Jó. És hogy a jó égbe tudom visszaállítani a Discovert? Annyira nem tudok angolul, hogy gügyögjek neki. A Discovert viszont minden nap használtam. Adhattak volna egy lehetőséget arra, hogy be lehessen állítani, melyiket akarom inkább használni. Ráadásul, ha bekapcsolom a Google Segédet, sem a kezdő lépések, sem a további segédfunkciók feloldása nem működik. "Ellenőrizze a kapcsolatot, és próbálkozzon újra". Innentől aztán megáll a tudomány.
-
saintex72
aktív tag
Ok google: a nyelvet angolra állítani, másodlagos nyelvnek pedig a magyart. És a telefon maradhat magyar nyelven, évek óta működik így, és magyarul jelentkezik be már hónapok óta.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
MikeWazowski #32 üzenetére
A Google Asszisztens hangvezérlése. És nem tudjuk bekapcsolni, inaktív a gombja a beállításokban.
-
hotkar
senior tag
Érdekes... A Huawei P30 jegyzetfüzetébe a GBoard-on keresztül a beszédet hibátlanul leírja - magyarul!
A Google kereső a kimondott magyar szavakat - még a neveket is - pontosan beírja a keresőbe.
Szerintem nem olyan nagy munka lenne néhány utasítást megtaníttatni.
Ez politika vagy egyszerűen csak nyávogás.
-
Remek, ezt se nekem fejlesztették, magát a Google appot is letiltottam már rég, mert nem ad semmi pluszt...
-
-
Norb€€€
aktív tag
VÉGRE. Évek óta ezen morgolódok, hogy miért közelező az angol OS az aktiválásához, miért nem lehet magyar a menü nyelve ÉS mellette angolul beszélni az asszistenshez.
-
ALBY
senior tag
Hol is kell ezt kikapcsolni, kiírtani?
-
-
wlandroid
tag
Nálam még mindig Discover a jön fel, át lehet valahol állítani?
-
forgonati
őstag
Úgy írod, mintha olyan egyszerű lenne. Vannak gyártók ahol rettenet macera egy BL nyitás, vagy egyáltalán nem lehetséges. Samunál ezzel a művelettel alapból veszik pár dolog amit már soha nem kapsz vissza, mégha vissza is állítod a full gyári rendszert. Sokaknak nem megoldás egy custom rom.
-
válasz
Schuler888 #7 üzenetére
custom ROM + pico opengapps. Így csak nagyon minimál google appokat kapsz, gyakorlatilag csak a google play services-t és a google play store appot.
-
antim
tag
Nem az a kérdés, hogy miért nem csinálja meg valaki a bolygó túlfelén, hanem a kb 200 fős Nyelvtudományi Intézet miért nem lép partnerségre ezekkel a cégekkel és csinálja meg helyettük? Attól hogy piaci alapon nem megy, ez megoldandó feladat. Ez magyar ügy, kár másokra várni!
-
mad823
őstag
Nem feltétlenül. Próbáld csak ki.
-
polonic
félisten
Ez rendben van, aktiválódjon.
Viszont, ha én kikapcsolom és továbbra is a discovert szeretném, akkor miért nem az jön be, hanem a segéd bekapcsolását erőlteti. -
Schuler888
senior tag
fel is baxott, amikor eddig a felfele huzasra elougro kereso es tema ajanlo oldal helyett ez a nyomorek hangalapu mocsadvany jott be
-
TunerJoe
senior tag
A Google-nek tökre nem érné meg magyarosítani a Google Asszisztenst, egyszerűen túl kicsi piac vagyunk, amiből még kevesebben vannak azok, akik valójában ki is tudják használni az asszisztenst. Pont ezért nincs a Cortana, a Siri és az Alexa sem magyarul. Tudom, hogy mindenki ezt mondja, de ez az igazság sajnos.
-
xZer0kidx
senior tag
Mostantól? Amióta megvan az A51 (kb. február közepe-vége) azóta így megy a google segéd nálam...
De, hogy a témához is szóljak: Lassan egy teljesen magyar nyelvű támogatás is elférne.
-
törölt tag
Mint egy falat kenyér, nagyon hiányzott már egy kém a telefonomba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mostantól nem kell angolra állítani a rendszert, ha valaki élne a Google-féle hangasszisztens lehetőségével, de persze ettől még nem kommunikálhatunk anyanyelvünkön vele.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest