- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
raver
aktív tag
A média számonkérésében rád gondoltam. Bár ilyenkor már lehet hogy rosszúl tagolom a szöveget.
Szerintem mérlegelték a következményeket. Sőt szerintem vállalni is fogják ha kell.
A bajt nem a média tetézi, hanem maga az egyetem. azzal, hogy a neptun pass-okat születési dátumra cserélték. A kérdés inkább az, hogy az egyetem felől ki fogja vállalni a felelősséget...
-
raver
aktív tag
mintha egy időtartam is meg lenne említve a hírekben. Ha jól emlékszem 6 hónap. Pontosan ennyi ideje érhető el az adatbázis, gyakorlatilag mindenki számára...
Komolyan gondolja valaki, hogy a hírek előtt erről senki sem tudott?? Ugyan már... Most nem a média számonkérésének jött el az ideje. Inkább a jelszavak és az egyéb adatok megváltoztatásán kéne ügyeskedni.
-
raver
aktív tag
És még csak tetézik a bajt...
Sok esetben még az a bizonyos adatbázismentés sem kell... Elég csak egy közösségi oldal. pfff
-
raver
aktív tag
-
raver
aktív tag
Értem. Jogos. Viszont ebben a helyzetben ez olyan mintha egy égő házra 2x spriccelnénk vizipuskával.
Amúgy azt nem értem, hogy senkinek nem tűnt fel, hogy a hallgatók jelszavai, adatai titkositatlanúl kerülnek rögzítésre? De ami még idegesítőbb, 6000 ember személyes adataival ennyire szabadon lehet tevékenykedni?
És mindezt egy olyan intézmény keretein belül ahol "elvileg" pont az ilyen "hibák" kivédésére, elkerülésére tanítják a nebulókat...
-
raver
aktív tag
válasz
dajkopali #20 üzenetére
Szerintem lósz@ar sem lesz!
A 'kóter levlistájára eddig még senki nem küldött hivatalos közleményt. Legalábbis ha jól vagyok informálva.
Mindössze egy érintett küldött szét egy "köszönő" levelet...Az én véleményem az, hogy ilyen véletlenül nem fordulhat elő. De tényleg nem.
mod: ezek szerint a mondandóm egy része már nem aktuális
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged