- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitblueduck
senior tag
En igy tudom:
Mit kell tudni erről a sparc-ról, hol alkalmazzák?
sun altal fejlesztett architektura, most mar oracle. enterprise korokben alkalmazzak pl penzugy, allami dolgok, telekommunikacio - nyilvan nem a titkarno desktop gepe, hanem szerveroldalon jellemzo. meg ha mar oracle, akkor adatbazisszerver. szoktak gyakran mondani, hogy 'mission critical, high performance' dolgokba. szerintem mostanaban az x86 eleg durva konkurencia, regebben korberohogtek azokat a rendszereket. Pl TOP500 supercomputerJellemzően kik gyártanak az architechtúra alá procit?
ez alapjan oracle es fujitsu jatszik legfokepp.Rákontrázott ezzel a lépéssel az IBM mostani bejelentésére? Vagy nem egy ligában játszanak?
Nem vagyok ezzel tulsagosan kepben, de ha az oracle tesz ki sparc vs ibm power doksit akkor eselyes, hogy egymas versenytarsai, ugyanugy, ahogy a fenti kepen is latszik, hogy 1996-2002 kozott a szuperszamitogepek piacan igen jelentos szereplok voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Nintendo Switch
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest