- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Nem állítottam, hogy a rendszer így jó, ahogy van, és azt sem, hogy az Apple szabadalmait viheti, aki akarja. Itt a Google a hunyó, kivéve a Sense lenyúlásait, amire talán most védelmet kapott a HTC, legyen az WM vagy Android.
Nem mellesleg sokkal olcsóbban kijönnek, mintha adtak volna 1,2+ milliárd dollárt a Palm-ért... -
Lord Soth
tag
Hát lényegében megfogalmazás kérdése. Nyilván a Microsoft részéről ösztönzés, a Google szemszögéből zsarolás...
Amúgy ez valóban egyfajta eszköze lehet a marketing háborúknak. Mondjuk, ha valóban így lenne, akkor az sokat sejtetne arról, hogy mennyire jó is az a bizonyos WM, ha ez kell ahhoz, hogy a piaci részesedésüket növeljék...
-
Dare2Live
félisten
jobban jártak volna ha megveszik a PALMot, akkor a jó isten se perelhetné őket.
-
erdoke
titán
Honnan az "idézet"? (Nyilván nem magyarul mondták...)
A Microsoft hivatalos sajtó nyilatkozatában nincs hasonló, csak általános Android megnevezés, de a MS helyettes vezető jogásza se mondott ilyesmit.
Összeget nem neveztek meg, az itt és máshol feldobottak durván pletyka szintűek.A nagy kérdés itt inkább az, hogy jelent-e ez a szerződés valamiféle védettséget a HTC számára az Apple perben.
-
Lord Soth
tag
Szerintem úgy néz ki a dolog, hogy licenceltek bizonyos technológiákat, ami talán a kezelőfelülethez köthető. Ezért a technológiáért fizet. Csakhogy, a Microsoft a WM alapú gépekért nem kér licenc díjat, míg az Android alapúakért kér. Ezzel próbálja meg a HTC-t is arra ösztönözni, hogy inkább WM alapú telefonokat gyártson. Nekem ez a véleményem. Ettől nyilván független az, hogy az oprendszerért kinek mennyit fizet...
-
"...a Microsofttól licencelt technológiák nem közvetlenül az Android rendszert, hanem a HTC kezelőfelületét és hardveres megoldásait érintik..."
-
Integra
titán
már a kezdetektől mondtam, hogy semmi sincsen ingyen, ez a része nem lep meg
de másképp képzeltem el, én abból indultam ki, hogy a különbözetet szimplán lenyelik a gyártók és nem a vevő oldalán csapódik le az alacsonyabb árban.
bár androidot más cég is használ, akkor meg sense miatt?
túl sok a homály, viszont ez nagy pofon. -
atike
nagyúr
A független Android rendszer után a Microsoftnak?
Ez nekem (is) magas... Ráadásnak 40 / készülék?
nemgyenge....
-
Integra
titán
mivan???
-
kaller1
veterán
Én ezt most nem értem...Szabadalmakat kapott a HTC jutalékért cserébe? Amúgy minek fizetne az android után?
-
nbg
senior tag
Na ez azert eros... Mi a francot licenszeltek ezek 40 dodo/keszulekert!?
-
Harlek
tag
Mehh. :/
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bloomberg értesülései szerint húsz és negyven dollár közötti díjat fizet minden eladott Android alapú modell után a Microsoft számára a HTC.
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mobil flották
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pajac: Átlátszó fém
- OpenWRT topic
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest