Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
A Xiaomi már az A1 idején is meg volt sértődve a One programra, legalábbis én nem tudom másként értékelni, h kitettek egy szavazást MIUI vs One témában és amikor a One lett a népszerűbb, az egészet törölték ... ráadásul sztem büdös nekik a frissítéseket ráfaragni a készülékekre (a MIUI tényleg soxor frissül, de Android verziót már finoman szólva is sokkal kisebb hajlandósággal akaródzik nekik váltani). És valszeg az A3 is pont azért lett 720p, h legyen valami ami kompromisszum egy hasonló árú miuis modellhez képest.
Egyébként ha én a Google helyében lennék, a Play Services használatát is hozzákötném azokhoz a frissítési irányelvekhez ami a One programra jellemző. (Vagy legalábbis kötelező jelleggel feltüntettetném minden modellhez, h milyen frissítési ciklusra számíthat a user biztonsági csomag és főverzió tekintetében.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest