- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez az OTP? Hát jövedelem átutalás esetén bőven van jobb is nála, és az átutaláson kívül kb. a levegőért is fizetni kell, v. a kondíciós listában kilátásba van helyezve, h 2011. május 1, július 1, stb.-től fizetni fog kelleni (amin ledöbbentem: mobiltelefon feltöltés bankautomatában, és hasonlók...)
-
Misi 007
őstag
Én nem állítom hogy nem lehet vele csak azt hallottam.
Konkrétan a múlt hónapban kérdeztem itt ez ügyben mikor a tesóm Visa Electronjával szerettem volna vásárolni.
És kaptam rá két választ 1 2 a fórum társaktól.
Az utóbbi elbizonytalanított és inkább csináltattam egy Classicot mondván az a biztos...DeFranco: Nem vettem kötekedésnek!
-
Beri
addikt
Árukapcsolást? Mért kerülne pénzbe ez a szolgáltatás? Adják ajándékba szépen. Ingyen. Vagy tudok jobbat. Kártyát se adjanak, csak kérésre köpjön ki a netbank egy virtuális kártyaszámot, meg egy "utolsó három vagy négy számot", aztán csók. A netbank úgyis baromira secure mindenki szerint.
-
Az online kártyákat csak online lehet használni, értsd, mindenképpen le kell húzni terminálon. A hagyományos dombornyomott kártyákat viszont akkor is lehet, ha áramszünet van, ilyenkor egy speckó eszközzel nyomatott csinálnak a kártyáról (ezért dombornyomott), és ez alapján kérik el a pénzt a banktól utólag. Persze az offline használattal itt, Magyarországon még nem találkoztam, ha nem működik a terminál, mindig kp-t kérnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest