Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
KapusiJ
tag
válasz
sad_Vamp
üzenetére
A töltős ötlet nem is rossz! Kérdés, hogy mennyire lenne megvalósítható. Nem tudom, hogy töltés közben az a port képes-e egyéb kommunikációra, de valszeg nem. Egyébként sajnos a vékonyság és szögeletes forma mánia tényleg túlzás. Előszőr az iPhone 5s-nél éreztem, hogy majd kiesik a kezemből. Jobb kézben tartani a gömbölydedebb formákat... ugyebáááár
Szumma-szummárum, nekem nagyon tetszik a Macbook designja. Viszont tényleg nem vennék ilyet talán még akkor sem ha lapátolnám a pénzt. Ha ennyi lenne a keret, akkor Pro-t választanék. -
KapusiJ
tag
Tetszik, tetszik, nagyon jó gép. De ott vagyok, hogy ár érték arányban szerintem csapnivaló.
Tegnap vettem egy 13"as Macbook Air-t. Igen igen... Régebbi a design, gyengébb a kijelző. De a gépek közt volt 200.000 HUF különbség és cserébe az Air izmosabb és csatlakozókkal jobban felszerelt. Valamiért van egy olyan érzésem, hogy hosszabb távon is fogja kiszolgálni az igényeinket. Viszont iparművészeti szempontból le a kalappal, az Apple megint megmutatta, hogy Ők tudják csinálni a legszebb kütyüket. Várhatóan az elkövetkezendő években nagyon szépen ki fog "kerekedni" ez a termék is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Házimozi belépő szinten
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szumma-szummárum, nekem nagyon tetszik a Macbook designja. Viszont tényleg nem vennék ilyet talán még akkor sem ha lapátolnám a pénzt. Ha ennyi lenne a keret, akkor Pro-t választanék.