Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
passatgt
aktív tag
nem véletlenül nem gyártották sokat ezt a gépet, nagyon sok minden hiányzik róla
asszem erről a firewire is lemaradt
-
passatgt
aktív tag
amúgy valaki elárulhatná mire jó a firewire, mert én usb-n túl sose jutottam
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Főleg a zenészek használják, rengeteg hangszer csatlakozik ezen a porton keresztül.
Mellesleg a FireWire-t az Apple terjesztette el (az iPodok eleinte csak ezen tudtak csatlakozni, USB-n nem), most meg jól lehagyták a MacBookról, háborog is a zenész társadalom egy része!Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Lirion
addikt
Szerintem azért nincs rajta kártyaolvasó, mert stív fél, hogy majd a telefonon tárolt warez zenéket kártyáról tolják át a macre.
Egyébként bolti forgalomban mennyibe kerültek ezek a gépek?
-
osztraksajt
őstag
Mondjuk a ThinkPad T60-on sincs SD slot, fáj is eléggé. Pedig az a gép elég távol áll az almás filozófiától. Csak a kompromisszummentes kivitelezés a közös.
-
moonman
titán
"13,3 hüvelykes LED kijelző, 1280 x 800 pixeles felbontás"
jááj én megzakkannék ilyen kis munkaterületen. néha még a 15,4" 1680×1050 is kevés... -
hemaka
nagyúr
Sima kicsi USB-s kértyaolvasó, aztán csókolom. [link]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Magnum_
nagyúr
mondjuk bill. világításnak én is örülnék a kávába épített lámpa helyett.
I humbly and respectfully decline™
-
geri|
aktív tag
Hát igen. Furcsa, hogy a pro-m ettől jobb a sima macbook-tól, hogy háttérvilágítás meg sd slot. Persze most a 13-as pro-ról beszélek
LiveStrong
-
Kickass
őstag
nekem errol csak az jutott eszembe 'ajandek Mac-nek ne nezd a tudasat'
-
<NewL>
addikt
jókis gép,egészséggel használjátok
There's an app for that
-
tsimora
tag
Egy csomó minden hiányozhat egy adott gépből attól függően kinek mi kéne... miért pont az SD kártya olvasónak kellene ott lennie? Én pl. SONY fényképezőgépeket használok, amiben Memory Stick rendszerek vannak, mégsem gondolom, hogy alapból minden gépnek kéne legyen MS kártya olvasója.
<- Alma vagy Ablak?
-
-
m@xsys
senior tag
Sok sikert a Mac-hez, jó helyre került.
Örömmel olvasom írásaitókat ezzel kapcsolatba. -
Wyll
őstag
A kép pedig a wikipédiáról származik...
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Valzor
aktív tag
Érdekes ez az új blog, tetszik, hogy ezzel is elkezdtetek foglalkozni.
Lenovo ThinkPad E14 G5 | Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G | Samsung Galaxy S10 | Garmin Vivoactive 4
-
törölt tag
lehet növelni a betűméretet, vagy jobb esetben a dpi-t. de a kép rajzolata szebb lesz, és ha szükséges, akkor több dolog kifér a képernyőre. én most váltottam 14"-on 1280-ről 1440-es felbontásra, és nem cserélném vissza. a régi gépet elővéve olyan klausztrofóbiás érzésem van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
- LG 77" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest