- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #86 üzenetére
Hat eve birtam a cegnel 1.5 honapot, mar akkor is egy fosrakas volt, ezek szerint azota csak rosszabb lett. Reszvetem a jelen levo kiveteleknek, de a tobbsegert meg a piac jelenlegi allapotaban se fognak kapkodni a cegek...
-
akaido
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #86 üzenetére
A hatékonyság az átkosch_ban sem volt fontos szempont.
Hofi Géza: Építem a csatornámat -
nyunyu
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #67 üzenetére
Mi huszon fős csapatunk eddig nagyjából együttmaradt, csak a 2 éve a fejünk fölé kinevezett új főnököt tavaly eggyel feljebb buktatták, aztán hozzácsaptak még 2.5 kompentenciaközpontot, így papíron már ~160 embernek dirigált, ami nagyon nem volt az ínyére.
Csoportvezetőm közben folyamatosan pályázott új projektekre, de a részlegvezetőnk nem igazán értette azokat, és nem foglalkozott ezek kilobbizásával, így pár, nekünk profilba illő MT projekt 3-4x áron külső beszállítókhoz vándorolt, akik kb. most látják először az S betűs rendszert (aminek a logikáját az elmúlt projektjeinken már sikerült alaposan kiismernünk.)
Na, részlegvezetőnk volt az első, aki májusban felmondott, még nagyobb káoszt hagyva maga után, mint amit az elmúlt 1-2 évben az ártani nem akarása miatti teszetoszaságával nem feltétlenül tudatosan okozott.
Így majdnem projekt nélkül maradtunk, de az ideiglenes részlegvezetőnknek éppen volt egy lepattanója, amire nem volt embere, így a csapatunk javához valamelyest konyító fele oda került, de arra a projektre még akkor sem szívesen mentem volna, ha értenék hozzá.
Mindenesetre javás kollégák is úgy látják, hogy az a projekt pár új buzzworddel fogja gazdagítani a CVjüket, ami jól jön január 1 után...
-
turbuczn
tag
válasz
Sweet Lou 6 #67 üzenetére
Na és szerinted ezek az emberek most fel fogna mondani? Vagy tovább nyugtatják magukat, hogy szakmai dolgokba úgyse szól bele a tulaj?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest