Hirdetés
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Gondolom ugyanúgy saját, mint az eddigieket.
Egész jó kis szimulátor lett a sorozatból a 8-as, 9-es résszel. Kiváncsi leszek, a historic mód, az újradolgozott hangok nagyon jól hangzanak. Már csak telemetria kéne.

Külön plusz pont, hogy végre nem epic exklúzív.
#4 LeventeV:
All 4 new rallies added to the 2021 calendar: Estonia, Croatia, Belgium and Spain
🏁 Drive through 6 historic rallies, including Acropolis, San Remo, Germany, Argentina in the new Historic Mode
🏆 Improved Career Mode and Livery Editor
🏎️ Over 20 legendary cars, including Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota…
🔊 Reworked Audio Design
⚙️ And more!WRC 10 will be available on September 2, 2021 on Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One and later on Nintendo Switch.
-
KaitouP
nagyúr
A kérdés olvasása során eszembe jutott az, amikor még kis taknyos voltam, és átjártam a haverhoz, hogy a már akkor is régi gépükön nyomassunk egy kis NFS Undergroundot, billentyűzettel. A gyorsasági versenyeken kívül már akkor is kényelmetlen volt, holott annál árkádosabb racing játék nem igazán van.

Én a WRC 9-el nemrégiben játszottam, és azt kell hogy mondjam, hogy kifejezetten jól játszható játék kontrollerrel, DE, én ennél alább nem adnám, billentyűzettel még annyira se élvezet, mint kontrollerrel.
-
maputo
tag
A trailer végén most még ott van a Steam logo... 🤞
-
oriic
HÁZIGAZDA
Trailerrel és megjelenési dátummal frissítve.
-
D.Va
őstag
Szerintem nem para mivel főleg gamepadra van belőve. Én kormánnyal játszom a WRC 9-et és szerintem kormánnyal borzalmasan szar az irányítás, hiába ez eddig a "leg szimulátorosabb" WRC. Nincs mese átlag usereknek készül ez, WRC rajongóknak, casual gamereknek, nem komoly szimulátorosoknak. A WRC rajongók (nem a játék hanem a valódi sport) többsége nem komoly szimulátoros csak koca gamer.
-
LeventeV
őstag
Arra leszek kíváncsi, hogy milyen rallik fognak beleférni majd a játékba. Pl Acropolys bekerül-e, vagy túl későn jött a váltás és maradnak Csílénél.
De ha bekerül a Belga, Észt, Arctic, Horvát és visszajön a Spanyol Ralli, akkor jó kis frissítés lesz szakaszok terén is az előző részhez képest. -
Montanaxy
aktív tag
Mennyire esélyes billentyűzettel való játékra?
Persze nyilván medium nehézségen kb.
Előre is köszi, aki tudja és próbálta.
-
KaitouP
nagyúr
Egészen jó tendenciát mutat a WRC széria a fejlődés tekintetében, a tavalyi játék már egészen élvezhető volt. Így tovább a 10-essel.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest