- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
oPalRx7
aktív tag
a venti ledjeinél tiszta sor
egyébként ha már homár, én inkább fesz-stab ICvel dolgoztam volna, és csináltam volna egy 12>3.3V vrm-et, aminek a rail-je megy akkor a ventik 4. drótjára. persze drágább, viszont sokkal üzembiztosabb, és kevesebb hulladékteljesítmény veszik kárba
megcsinálni bonyolultabb, de utána fail-safe.
-
oPalRx7
aktív tag
Grat, egész jó írás lett
szerintem is több helyre került ellenállás, mint ahova kellett volna, de nem lesz ebből gond (bár azért csekkold le ne olvasszon össze valamit)
Én pont kékről pirosra váltottam a házam színeit, de a világító ventik helyett inkább smd led-szallagokkal dolgoztam
(nálad is könnyen megoldható lenne kapcsolgatósan, igényesen)
Ami megjegyzésem még, hogy a ventik csapágyazásának azért nem használ a szétszerelés-összerakás sajnos. Esetleg hamarabb válik szükségessé a kenőanyagának "pótlása" :S
Részemről legalábbis nem kedvelt dolog az, ha valamibe beleölök X időt, az idő előtt tönkremenjen. Jobb a ventillátorokat "gyárilag" hagyni, hisz azok fogyó eszközök sajna.Mindenesetre grat a modhoz, még sok ötletet kívánok
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Path of Exile (ARPG)
- Kés topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gamepad
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest