- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
wody21
tag
Jól hangzik ez a "fémes burkolat". Ez persze lehet spéci fémes' edisön - "fémes, mivel fém színű/érzetű' a polikarbonát", vagy mint pl. a "régi" Nokia E7... Azért azt jó volt kézben tartani, használni! Olyannak biztos örülnének sokan, de valószínűleg kicsi az esély erre.
-
haxxika
senior tag
A verizon telefonok mind CDMA hálózatra vannak tervezve, úgyhogy ezt a Nokiát itthon szépen el lehet felejteni.
-
daniel909
addikt
az a hangszóró rács nagyon gagyi. mint a régi Tetriseken.
-
dejaris
addikt
Ezt hírt miért kell ilyen nagy hóbelebancal közölni minden nap? Verizon telefonok sosem lesznek itt is elérhetőek, sőt még csak használhatóak sem. És főleg nem kell úgy kezelni mintha utód lenne. PV ágyú meg szerintem biztosan ősszel kerül piacra.
-
satz18
őstag
Én arra leszek kíváncsi, hogy ha jön egy új processzorral szerelt Lumia, az ugyan arra az opra fog-e épülni, és ha nem, akkor az új opt megkapják-e a régi procis mobilok. Nekem az az érzésem, hogy amíg az op marad, addig a chipset is, ami azt kell hogy jelentse, hogy az új jövevények esetén csak a kijelzővel és a kamerával tudnak variálni.
-
Ati1979
veterán
válasz
SuperMario #16 üzenetére
Kéreti magát!
De remélem lassan már azt is bejelentik.
Tehát gondolom ez azt jelenti, hogy ez a típus is lesz ami képen van és a régebben fotókon megjelent fémes is.
-
Blyan
félisten
A PV Lumia elvileg készen van már, csak gondolom még várat magára.
-
SuperMario
tag
A képen polikarbonát ház van, az alut nem fogják festeni.
Amúgy szerintem mocsok ronda, mind a xenon és led kialakítása, mind az oldalsó gombok, mind a kihangosító. Csak van még Nokiánál szépérzet
A PV meg biztos, hogy lesz(Elop megígérte), az nincs még megmondva, hogy mikorra lesznek kész.
-
MCGaiwer
addikt
3 hete még úgy volt a 928 lesz aluból... festve sok értelme nem lesz
-
Nincs itt semmi pletyi gyerekek , jönni fog az én érzem
-
zombinyul
addikt
Legalább tennéd offba. Tagként ismerhetnéd ezt az opciót.
Nagyon pletyka szagú, de tetszenének ha jönnének!
-
satz18
őstag
Akkor tök jó, hogy a Gameloft elvárná, hogy az ő fantasztikus játékuk kedvéért minden programot szedjek le a mobilró és lecsupaszítva tegyem fel. Utána boldogan játszhatnék a játékkal, miközben semmilyen más programot nem telepíthetek, vagy ha utólag telepíthetek, is akkor is most mindent le kéne szedni, felrakni ezt, utána újra minden mást. Ezt most komolyan gondolják?
-
margithid
veterán
Év elején pletykáltak arról, hogy az 520nál is lesz olcsóbb wp8, erről mit lehet tudni?
-
satz18
őstag
Akkor adtak a szarnak egy pofont. Az 512-esek közül 5,6,720 mind 8 Gb-osak és kb 4.5 gb a felhasználható tehát pont azokon nem segített, ahol kellett volna. Tényleg nem értem, hogy a gameloft mért hülyéskedik . Androidon akkor is engedett telepíteni, ha már csak 20 MB szabad hely volt.
-
satz18
őstag
Bocs hogy itt kérdezősködök, de te képbe szoktál lenni. Megjelent annó az asphalt 7 és 1 Gb kellett neki. Most újra kiadták, hogy 512-es Rammal is menjen, de nem engedi telepíteni, mert kevesli a helyet. 1.9 Gb szabad helyem van és elvileg 512-t foglal. Ha esetleg tudsz erről valamit örülnék ha megosztanád velem. Választ előre is köszi, bocs az offért.
-
Воланд
titán
pletyka, pletyka, pletyka....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest