- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
sz.gabor11 #13 üzenetére
a 4-5 óra súlyos terheléssel érhető el - ha elérhető egyáltalán
nekem mobilnet nélkül 3 nap volt a csúcs. most meg itt a javítás így mobilnettel is 1,5 nap - én melóban nem sokat nyomkodoma kijelző szubjektív, nekem bejön - az ub házzal együtt. egy vékonyabb gum/szilikon toknak még utánanézek, hátha van már
pl a 150k-s samsung kijelzője se jobb, sarokra ejtve már pattan is le belőle egy db -
debrejo
senior tag
válasz
sz.gabor11 #13 üzenetére
A melegedés érzékelése szerintem egyénfüggő. Csak egy példa: nemrég vettem(tünk) egy hűtőt, nofrostos, utánaolvasva előtte sokan írták hogy jóval hangosabb mint a mezei hűtő, egyesek kifejezetten zavarónak mondták, nem tudnak aludni pedig nem is egy légtérben vannak meg ilyenek. Megvettük, jelentem csak akkor hallom ha a konyhában vagyok, pedig az ajtókat a hálószoba és a konyha között nem zárjuk.
4-5 óra az viszont tényleg elég karcsú. Ha jól tudom ellenben pont a napokban jött ki a patch ami ezt javítja, meglátjuk mit mondanak a tulajdonosok, segített-e.
Ha leejted tuti kijelzővel lefelé esik? Ez olyan mint a lekvároskenyér?
Én sokkal inkább tartok attól hogy nem tudok majd megbarátkozni a Zune használatával, normális navi program hiányával, Skype van? Belenéznék a marketplace-be is mondjuk. Ilyenekre lennék kiváncsi elsősorban. -
catroot
veterán
válasz
sz.gabor11 #9 üzenetére
Ott teljesen más igények vannak.
-
debrejo
senior tag
válasz
sz.gabor11 #9 üzenetére
Részleteznéd mi volt benne rossz? (nem kötekedés, gondolkodom én is egy Lumia800 beszerzésén).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest