Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Aprósólyom #34 üzenetére
Nem feltétlen, ez játékfüggő erősen. 2013-14-ben a 2013 nyári AMD A10-6800K medium-high beállításokra is képes volt friss játékokkal is, sőt a textúraminőséget nyugodtan lehetett később is high-ra venni, a Battlefield 1 is simán elment így vele, a többi beállítást kellett visszavenni. Igazából a felbontás növelése sem hozott romlást, időközben volt egy 1280x1024 -> 1920x1080 váltás, nem kellett a beállításokhoz nyúlni. 2014 utáni játékot mást nem próbáltam, mivel leszoktam a warezról, és mindig 1-2-3 évvel régebbi játékokat veszek. Kivéve a DOOM demó, az is játszható volt 720p-ben és 1080p-ben is, a textúrák minősége nem nagyon volt hatással az fps számra, szerintem az már évek óta nem lassító tényező, inkább a modellek, 3D objektumok részletessége, post-process effektek, fények, árnyékok, amik igénylik az erőt.
-
Dilikutya
félisten
CPU-ban gyengébbek az eddig megjelent APU-k, de pusztán IGP-t használva a nagyobbak jócskán köröket vernek egy i7-re egy i3 árában. Maga az összehasonlítás persze értelmetlen, hisz épeszű ember nem fog egy i7 mellett IGP-n játszani, de tény, hogy az Intel IGP-ből előbb fogy el az erő, mint az AMD CPU-ból. Azért az AMD sokat tett azért, hogy az integrált grafika ne szitokszó legyen, mint a régi Intel, neadjisten SiS IGP-k.
-
Dilikutya
félisten
Imperium Galactica 2-nek nincs olyan felújított változata. Annak a kiadott gépigénye a futtató Windows gépigénye, maga a játék nem lett több. Esetleg még a videók lejátszásához kellhet az eredeti gépigénynél erősebb hardver.
Én AMD A10-6800K-t használtam évekig, 2013-2014-ig sok játék ment szépen vele, az Evil Within volt az első, ami megfogta, de pl. az Alien Isolation simán ment. Viszonylag jól tűrte az 1080p-t is. És nem low beállításokkal futtattam, még a Battlefield 1-nél is lehetett pár beállítást fentebb állítani.
GTA4 más tészta, ott pár dolgot visszább kellett venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged