Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
Új hozzászólás Aktív témák
-
harmundo
csendes tag
Gratulálok, ezzel a hozzászólással magadról állítottál ki szegénységi bizonyítványt.. Nem írtam sehol, hogy nem értem a híred, csak annyit jegyeztem meg, hogy értelmetlenül fogalmaztál. És attól, hogy lehülyézel, nem fog megváltozni a véleményem
.A játék a gameplay-ek alapján tényleg jónak tűnik (!!!!!), nem pedig jó lett. De mint fentebb írtam, kipróbáltam, és nem jó. És ez nem olyan dolog, hogy valakinek tetszik, valakinek meg nem, egyszerűen nem jó, egy tökéletesen közepes játék, idegesítő hibákkal, ha hozzá tudsz jutni, mindenképp próbáld ki, és oszd meg velem PM-ben az élményeid.
Egyébként köszönöm, hogy aggódsz a jövőm és a nekem válaszoló emberek stílusa miatt. A stílusom meg nem volt "normálatlan", teljesen normális, hétköznapi stílusban adtam elő a véleményem, ha ez téged sértett, az nem az én problémám, de attól még nem voltam bunkó, vagy lenéző, vagy akármi, a híred "szövegezése" értelmetlen volt, máshogy nem tudtam megfogalmazni.
Ha ilyen kritikát kapsz, le kell nyelni a békát, el kell gondolkozni azon, hogy nem véletlen kaptad, és nem pedig a kritizálót kell lehülyézni. Egyébként, ha már itt tartunk, te is megtehetted volna a szemrehányásod PM-ben
. Hogy is van a mondás? Más szemébe a szálkát igen, de a sajátjában a gerendát nem veszi észre... vagy legalábbis valami ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby rádiós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motoros topic
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.