- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
eliterob
tag
Mennyivel jobb ez mint egy s4 használtan? Nyilván a 6s lenne az igazi de az nagyon drága...
-
doora18
csendes tag
Úgy néz ki, nincs benne DEX
https://www.youtube.com/watch?v=AZCX6rYRnu0 -
Schuler888
senior tag
válasz danielrevesz #35 üzenetére
Ez igy teljes mertekben nem igaz, idezem egy masik kommentem: [link]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Csabis
aktív tag
Telenor árlistába ma olvastam .. ott már beirták
S6 nak jobban örültem volna. -
Noukoum
veterán
válasz kalanchoe #37 üzenetére
1. Nyilván senki nem vesz tab s6 liteot professzionális felhasználásra. (egyébként is bőven elég néhány szoftver, ami szintén megtalálható androidon, videóvágás marketing bullshit még mindig)
2. "nincs asztali mód a böngészőben alapból, mindig állítgatni kell" Erről őszintén nincs tapasztalatom, de chromeban van asztali mód pl szóval nemigazán értem.
Samsung dex kb 100szor jobb mint a slideover, teljesen más szint.
3. "a tollat androidos tableten nem lehet olyan jól kihasználni az appok hiánya miatt, mint iPadOS-en" arra gondolsz hogy sima ipaden nem mennek a gestureok pencillel hanem hozzá kell érni kézzel a tablethez? Vagy arra hogy üzenetet nem tudsz írni csak külsős applikációval (ami vagy működik vagy nem, vagy olyan amilyennek kéne lennie vagy nem)
Arról ne is beszéjünk hogy a kupakmegoldás valami ultragáz, és a töltése szintén. És ezt külön meg kell venned, ráadásul marha drága.
Persze grafikusoknak abszolút nyerő lehet (nyilván a pro, a gen 2-es apple pencil és a 120hz miatt).
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
kalanchoe
senior tag
- kevesebb professzionális app (rajzoláshoz procreate, videóvágáshoz lumafusion, de ott a photoshop is, stb.)
- nincs asztali mód a böngészőben alapból, mindig állítgatni kell
- slideover mód - oké, ezt itt a samsung a dex-szel helyettesíti, de véleményem szerint annyival nem jobb, ez persze egyéni preferencia
- a tollat androidos tableten nem lehet olyan jól kihasználni az appok hiánya miatt, mint iPadOS-enösszeszedtem csak néhányat. én régebben azért vettem androidos tabletet, mert nem volt még egér támogatás ios-en, de azóta nagyon sok minden változott pozitívan. persze nyilván, van akinek még mindig tök jó egy androidos tablet tartalomfogyasztásra, meg egy kis szövegszerkesztésre, de számomra már nem igazán.
-
kbyte1024
veterán
hát ez brutálisan drága
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
danielrevesz
kezdő
Jelenleg tablet fronton az egyetlen értelmes megoldás az Ipad család. Nagyon rossz nézni, hogy az android mennyire eleresztette ezt a vonalat... Ekkora telefonnak,( telefonalas nélkül meg pláne) semmi értelme...
-
Noukoum
veterán
Mondjuk aki kiakarja használni az S Pen előnyeit annak nem igazán van más választása. Tab s6 még mindig bőven 200e felett van. De nyilván mégéri kifizetni tab s6-ért a felárat
-
joey04
titán
Nem csoda, hogy nem csaptak nagy felhajtást körülötte...
-
ghiottone
nagyúr
Ez eléggé gyenge ennyiért. Egy SD 720-ast kaphatott volna, bár akkor meg az s5e felé kerülhetne.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
BabMester
senior tag
Semmivel sőt, az iPad OS csak azért kellett, hogy megkaphassa a rendes egér támogatást meg a valós multitaskingot és egy kezdetleges fájlkezelést. De még mindig fényévekre van a DEX-től vagy, hogy valós PC alternatíva legyen.
Nekem mind2 márka van háznál(tab S5e ebben a pillanatban és egy iPad 6), igazából az iPad-et csak fotószerkesztéshez és játékra használjuk, mert tök jó, hogy van sok natív fotó-videó szerkesztő app, de natív Instagram meg rendes adblock-torrent-memória kártya hely még nincs (utazásokkor fontos, hogy offline legyen). Az androidos tabon meg szimplán jobb a böngészési élmény és a multimédia fogyasztás.
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz Juhaszatti #29 üzenetére
Akkor az mivel kevésbé korlátos mint egy Android? Bár felteszem, az S6 Lite is fogja tudni a Dexet, ha így van, akkor még inkább ahhoz képest mivel tud többet?
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
-
Samott
addikt
Akkor ez most az S5E ala jon?
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
asdf_
veterán
A 4GB ram necces, legalabb a 128-asba rakhattak volna 6-ot, de vegre nem villogos oled kjelzo, Ha a tesztek alapjan jo, akkor amikor kifutoban lesz, lehet hogy ramozdulok, a Tab S2-m mindjart 4 eves (megy, semmi baja, de security patch valoszinu mar nem fog jonni hozza tobbet, meg hogy elromlik, annak is nagyobb eselye van mar ennyiidosen).
-
AS
félisten
Ez egy rossz vicc. Inkább rakjatok hozzá és egy TAB S6 ot vegyetek.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
kalanchoe
senior tag
inkább budget iPad + apple pencil, és még olcsóbban is jön ki.
(őszintén szólva androidos táblagépet a rendszer korlátai miatt már nem igazán vennék, egy iPad az új os-szel sokkal jobb akár egy laptop kiváltására is)[ Szerkesztve ]
-
BabMester
senior tag
Jó lett volna SAMOLED-del, egy ceruzas Tab S5, ha meg nem kell cerka ott az S5e.. de ez igy minek?
-
janeszgol
félisten
válasz Schuler888 #13 üzenetére
A wacom miatt nem irom azt, hogy nem eri meg, de hatareset. Az A51-et sem tartom jo vetelnek 130 ezerert.
-
Noukoum
veterán
Az árcímke látván nagyon megörültem, azonban a tft panel és a proci megoldotta a problémát. Pedig egy amoleddel és erős snapdragon procival lehet venném.
-
Schuler888
senior tag
Ennyiert eleg jo, igy hogy nem sporoltak ki belole a WACOM technologiat es jar hozza S-Pen.
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
vicze
félisten
válasz Vikitorony #10 üzenetére
Legtöbbször BT párosításra használom, nyilván nem egy fontos dolog, de kényelmi funkció.
@AliceWake: "És az ANT+-nak".
Még béke időkben (regés-régen... ), a tabletet vittem a terembe, hogy nézzek rajta valamit kardió közben. ANT+ még minding meglepően jól tartja magát a fitness cuccok körében.[ Szerkesztve ]
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz Vikitorony #10 üzenetére
És az ANT+-nak ? Szerintem több értelme lenne, ha már.
Non omnis moriar.
-
Vikitorony
tag
Milyen felhasználási módjai lennének az NFC-nek egy tabletben?
-
tybsen
addikt
Amazon.de is listázza már, de nem lehet rámenni a termékre, hibaüzenet van csak. A Wifi verzió van felrakva 439 EUR áron, április 30-án jelenik meg.
-
Lasko
csendes tag
TFT panel, kár lenne...
-
Doki42
őstag
Köszönjük a tájékoztatót
Gyenge ezen az áron...
Nem csoda, hogy kevesen vesznek tabletet
Egyáltalán minek? Akkor inkább Cubot..Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
_flamer
aktív tag
Ennyiért elég lájtos..
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Google Pixel topik
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Apple iPad 10 (2022) 256gb Cellular - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- iPad Mini 6 64GB Wifi Lila Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4012
- Apple iPad Air 6 (2024) 11" 128GB Cellular 5G M2 Chip - Új, aktiválatlan, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest