- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. WolfDog
tag
Még mindig azon veszekedtek, hogy az űrben hogyan fognak BD lemezeket nézni meg word ben írogatni?
-
Mr. WolfDog
tag
Most komolyan azon veszekedtek, hogy melyik a jobb szövegszerkesztő (I)(és egyéb teljesen lényegtelen program)(/I) az ŰRBEN?!
Fuck yeah! a vindóz a kircsi mert azon fut a Call of Duty 12 meg a Battlefield 6. Lehet kicsit nagy a ping az űrből, de nem fognak unatkozni az asztronauták, mert rohadt sok szabadidejük van!
-
Mr. WolfDog
tag
AMD driverek sajnos elég elbaszottak, de a többivel állítólag nincs gond. Bár Elementary Os (beta2) -t próbáltam AMD driverrel (valami csudiszupi béta driver) és szerintem tökéletesen ment minden, pedig dual vga-m van.
Viszont azt fel nem tudom fogni, hogy miért képtelenek megírni egy normális drivert
-
Mr. WolfDog
tag
Az a vicc megvan, hogy amilyen programokat ők használnak azok mindenek csak éppen nem ingyenesek?
Mind mind saját fejlesztés, olyanok amihez egy átlag ember sem fog sosem hozzájutni. Nehogy azt hidd, hogy Chromiummal böngésznek meg hasonlók....Nem igazán vagy tisztában a fogalmakkal.
(#57) anulu: Könnyű úgy nagynak lenni, ha csak azokat az adatokat nézhetjük ahol az ms a nyerő. Nem vagy picit fanatikus ms hívő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- The First Berserker: Khazan