Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Mobil flották
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
nem kötözködés, de én használtam például wsus-t mikor még sus-nak hívták (release), és előszeretettel töltögetett le és telepítgetett 20-30 gigányi szlovák meg szerb nyelvi csomagokat minden random szarhoz, ami épp kipattant a fejéből. ennyit az ms épp aktuális deployment képességeiről. az, hogy 2013-ra sikerül feltelepíteni egy szaros office upgradet, az developers developers developers.
-
lo van debianban gyárilag. upgradelődik, mikor a debian upgradelődik.
(#144) julius666
"Felesleges hintáznod, te is tudod hogy azért jóval könnyebb.": egy jó template elkészítésében nem az összekattogtatás a fő probléma, hanem a korrekt megtervezése. ez pedig rendszerfüggetlen."De őszinte leszek, azt a fajta gondolkodásmódot amit ebben a kérdésben is képviselsz, iszonyatosan károsnak tartom": én is. hajtod ezt a latex dolgot úgy, hogy nem veszed figyelembe az érveket. mint már említettem, de megkísérlem sokadszor is megemlíteni: van a latexhez rendes frontend. semmivel sem bonyolultabb, mint a word. De akár az lo-t is használhatod frontendnek.
(#145) cucka: tehát linuxra olyan vendor lock-in van, amihez nincs vendor? korrekt
egyébként attól, hogy linuxra sok független vendor létezik, a nagyobb kínálat miatt alacsonyabbak maradnak az árak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó TAG Heuer Connected Calibre E3 prémium okosóra
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyébként attól, hogy linuxra sok független vendor létezik, a nagyobb kínálat miatt alacsonyabbak maradnak az árak.