Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
A vicces csak az, hogy egy hozzászólásban sem mutatkozik meg az arcoskodás amit vársz, te viszont máris belekezdesz szokásos linux használókat lekezelő és abszolút beszólásnak tekinthető mondókádba. Minden linuxos hírnél ez megy. Ez volt a Steames hírnél is és ez megy most is......

Én mind a két rendszert használom és mind a kettőnek meg van a maga helye az életemben, miért kellene gyűlölnöm egyiket, vagy a másikat? Te miért teszed?
Szabesz: szerintem elég jó marketingesek ülnek az MS-nél kitalálták ők ezt már helyettünk. Szerintem sokkal nagyobb piacot veszítettek volna, ha Win only marad, mint így. Egy megrögzött Apple felhasználó maximum nem vette volna meg, tuti nem ment volna át Win-re csak ez miatt (más ok, egy másik történet). Így viszont megveszik = plusz bevétel.
SZERK: de igen, csak az (még) nem akkora piac az MS szempontjából, hogy megérje a "befektetett" plusz munkát. És azért mondjuk 5 millió embert ne hasonlítsunk egy jóformán "teljes" amerikai piachoz, ahol a MAC-ek azért eléggé meghatározóak. De persze ezt csak én gondolom így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Motoros topic
- E-book olvasók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest