- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Telepítettem telefonra más androidot, ruterra open wrt-t, pc szerelgetés, telefon kijelző csere, laptopot is bontottam darabjaira, majd raktam össze.... itthon van NAS stb... Bontottam szét 2din-es multimédia autórádiót, majd össze is raktam.
Azt akarod mondani, hogy ezekhez nem kellett semmilyen plusz ismeret? Vagy csak mivel ezt már ismered, az apámkínját meg nem, akkor az már hűha.....értelek.
Lehet, hogy meglep, de a modern desktop Linuxoknak grafikus telepítőjük van, amúgy bárki fel tudja telepíteni, aki egy Wint fel tud rakni. A Linuxon futó játék telepítése sem bonyolultabb, mint Windowson, szerintem.
de egyszerűen egyszerűbb a win
Ha valaki azt ismeri, akkor igen, gondolom azt nem is kellett megismerni, aki először odaült a géphez, már simán használta.
Nekem a Win ezerszer bonyolultabb, mert a Linuxot ismerem. Egyszóval ezt kijelenteni, hogy melyik egyszerűbb....szerinted az a 7 éves kiscsaj miért tudta kezelni az első perctől kezdve, amit telepítettem neki? Igaz XFCE felület volt, ami nagyon hasonlított a Win7 kezelőfelületéhez, legalábbis ránézésre. A 42 éves pénzügyes asszonyka sem hívott két évig, amikor Cinnamon felületes disztrót raktam a gépére. Mi akkor a bonyolult?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Házimozi haladó szinten
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Dell notebook topic
- Apple asztali gépek
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest