- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Igen, teljesen igazad van, ezt kifelejtettem az előbb. Ebben az esetben mindenképpen a gépekhez kell rendelni az IP címeket. Nálam ez "Address Reservation" címen szerepel a routerben és még a folyamat legelején meg is tettem

MOD: Nem...hiába adod meg kívülről a router vagy a belső IP-k bármelyikét. Bár lehet csak én értelmezem rosszul a mondandódat, mert attól függ mit értesz a router IP-je alatt. Mindig azt az IP címet kell megadnod a hálózatodon kívül, amit az internet szolgáltatód számodra kioszt. Ha ki van engedve a routeren a VNC szükséges portja, akkor a külső IP és ennek segítségével csatlakozni tudsz ahhoz a képhez, amin fut.
ZCoyote: Addig mondogassátok majd, amíg rá nem veszem magam és el nem készül az a cikk is
Egyébként azért is soroltam fel azokat a lehetőségeket is, mert már akkor körvonalazódott a fejemben, hogy mi kerüljön a folytatásba, szóval meg fog születni ez is, biztos vagyok benne 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként azért is soroltam fel azokat a lehetőségeket is, mert már akkor körvonalazódott a fejemben, hogy mi kerüljön a folytatásba, szóval meg fog születni ez is, biztos vagyok benne