- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem én hogy jó meg szép ez; de pc-re 5-6 éve volt még értelme ezeket rakni, amikor ritka/drága volt egy router.
Aki olyan erőforrás igényes és olyan látogatottságú weblapot üzemeltet annak úgysem otthon fut, mindenki másnem pedig 100× jobb egy router. Egy 1043ND nincs 16ezer, ennyiért mellé egy külső vinyó (ha még nincs) és kész; ha jóval több kraft kell akkor 25ért elég izmos routerek vannak már - de 2-400Mhz szinte mindenre elég.A te setupod mellé is kell úgyis router, és az én WL500W-m a rajta lógó 16gbos pendriveval együtt eszik 6 wattot. Egy atomos konfig (drágább is eleve) is legalább 30at kér egy pc meg ennek is a kétszeresét. És egy atom is 1 hónapra visszanézve átlagolva sem fog többet mint 1-2% procihasználatot generálni. Ezek fényében a cikknek ezt a részét ... nem túl jónak tekintem, az elv és a leírás okés.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest